buna tuturor,
sunt incepatoare in folosirea gestiunii saga si am urmatoarea intrebare pt.cine e dispus sa-si piarda putin timp cu mine: introduc materiale in gestiune cantitativ-valorica(am configurat metoda FIFO) si cand am articole cu aceiasi denumire nu ma mai duce din <Intrari>automat in gestiune sa inregistrez intrarea materialelor in gestiune. Manual de utilizare nu m-a lamurit cum sa procedez.Sau trebuie sa operez fiecare factura mai intai in <Fisiere>Articole ?
ajutor
pai daca ai materiale care exista in lista de articole e logic sa nu te trimita in lista de articole, dar trebuie sa fi atent la intrari sa dai gestiunea corecta ( in situatia care ai mai multe gestiuni ).
Facturile se opereaza in intrari si nu in nomenclatorul de articole, deoarece in situatia in care nu aveti un articol in lista veti fi trimis automat in lista de articole pentru crearea lui.
Facturile se opereaza in intrari si nu in nomenclatorul de articole, deoarece in situatia in care nu aveti un articol in lista veti fi trimis automat in lista de articole pentru crearea lui.