FACTURA-DENUMIRE ARTICOL
FACTURA-DENUMIRE ARTICOL
CINE POATE SA-MI SPUNA CUM POT SA MARESC SPATIU IN CARE SE SCRIE DENUMIRE ARTICOL PENTRU FACTURI-IESIRI?
Re: FACTURA-DENUMIRE ARTICOL
pai cat e de mare articolul acela .. pune aici sa vedem si noi..mihuta scrie:CINE POATE SA-MI SPUNA CUM POT SA MARESC SPATIU IN CARE SE SCRIE DENUMIRE ARTICOL PENTRU FACTURI-IESIRI?
poate e vorba de afisarea campului unde scrii denumirea articolului? (aceasta se face din capul de tabel intre denumire si UM) tragand cu mouseul spre dreapta a campului denumire. si se "largeste" denumirea pt a vedea complet numele articolului.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
De fapt are dreptate referitor la denumirea produsului.
Toti se iau dupa cele de import.
Nu vreau sa va spun ca la societatile de stat care cumpara de la "privati" trebuie scris in denumirea produsului absolut tot. Ai mei au scris de mana o jumatate de factura: ca produsul contine scara, usi, geamuri, dimensiunea gemurilor, clantele, stingatoare, etc, etc, etc (este vorba de o hala metalica din import).
Pur si simplu in caietul de sarcini era prevazuta denumirea cu toate aceste subansamble. Si nu vroiau sa pui o anexa in care sa scrii ce contine HALA. Nu domnule! In denumirea produsului sa fie trecute toate.
O sa ne puna ca in denumirea produselor sa trecem si instructiunile de folosire.
Si sa te fereasca Sfantul sa omiti ceva. Iti resping factura ca nu corespunde.....
Este exact ca la cumpararea unui autovehicul: culoare, serie sasiu, geamuri electrice, scrumiera, ABS, volan, etc, etc, etc.
O prostie importata.
Toti se iau dupa cele de import.
Nu vreau sa va spun ca la societatile de stat care cumpara de la "privati" trebuie scris in denumirea produsului absolut tot. Ai mei au scris de mana o jumatate de factura: ca produsul contine scara, usi, geamuri, dimensiunea gemurilor, clantele, stingatoare, etc, etc, etc (este vorba de o hala metalica din import).
Pur si simplu in caietul de sarcini era prevazuta denumirea cu toate aceste subansamble. Si nu vroiau sa pui o anexa in care sa scrii ce contine HALA. Nu domnule! In denumirea produsului sa fie trecute toate.
O sa ne puna ca in denumirea produselor sa trecem si instructiunile de folosire.
Si sa te fereasca Sfantul sa omiti ceva. Iti resping factura ca nu corespunde.....
Este exact ca la cumpararea unui autovehicul: culoare, serie sasiu, geamuri electrice, scrumiera, ABS, volan, etc, etc, etc.
O prostie importata.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!