TICHETE CADOU 8 MARTIE D112 - NEIMPOZABILE
-
Re: TICHETE CADOU 8 MARTIE D112 - NEIMPOZABILE
Societatea a acordat tichete cadou de 1 iunie in valoare de 300 lei/ fiecare copil minor al angajatilor. Pentru ca unii dintre salariati au cate doi copii, suma de 300 lei am introdus-o in " alte avantaje" si nu se impoziteaza, insa pentru diferenta cum trebuie inregistrat in asa fel incat suma( ceilalti 300 lei) sa fie inclusi in baza de calcul pentru toate contributiile? Va multumesc pentru raspunsuri
Adaugă suma la „Detalii - Alte venituri”.
Tichetele cadou pentru 1 iunie se acorda câtă 300 lei neimpozabil pentru fiecare copil sub 18 ani a salariatului.
Da. Așa s-ar fi acordat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
si tichetele cadou sau sumele in limita a 300 lei neimpozabile cum le introducem acum ?
Tichete/Alte avantaje
-
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: in martie 2020 s-au acordat tichete cadou angajatelor cu ocazia zilei de 8 martie.
Factura este inregistrata dar in stat nu s-au acordat aceste tichete salariatelor.
Nu stiu cum sa procedez cu acest sold, in mod normal pentru tichete se plateste si impozit. Vreau sa "scap" de sold intr-un mod corect.
Multumesc anticipat!
Am urmatoarea situatie: in martie 2020 s-au acordat tichete cadou angajatelor cu ocazia zilei de 8 martie.
Factura este inregistrata dar in stat nu s-au acordat aceste tichete salariatelor.
Nu stiu cum sa procedez cu acest sold, in mod normal pentru tichete se plateste si impozit. Vreau sa "scap" de sold intr-un mod corect.
Multumesc anticipat!
Nu se datorează impozit pentru tichetele cadou acordate cu ocaziile prevăzute de lege, în cuantumul prevăzut de lege ca neimpozabil.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.