Buna ziua , pentru calculul impozitului pe profit pentru trim 2 an 2023 in Saga trebuie sa modific data cu 01.04.2023 (in ecranul calculului impozit pe profit)? Intreb deoarece nu duce suma in D100 ,nici dupa actualizare date .
Dar daca data ramane 01.01.2023 atunci duce suma de plata in D100.
Multumesc !
Impozit pe profit
-
Re: Impozit pe profit
Data de la care începe calcularea impozitului pe profit trebuie să fie 01.01.an_curent pentru societățile care sunt plătitoare de impozit pe profit din cadrul anului precedent sau 01.lună.an_curent pentru societățile care trec la impozit pe profit în timpul anului.
-
buna ziua...la calculul impozitului pe profit unde putem trece veniturile asimilate (reluare pe 1175 a diferentelor din reevaluare din 105)???
Te poziționezi pe ultimul rând cu venituri și apeși tasta „Jos”.
buna ziua!doua probleme 1. Microintreprindere pina in dec 2022 cu pierdere la 31.dec. Daca a trecut la impozit pe profit cumuleaza pierderea din anul precedent la calculul profitului din primul trimestru al anului 2023!?
2. pe aceasi tema: SRL pe profit cu pierdere din ani precedent si profit in trimestrul in curs si m-a sunat de la finante de ce nu am platit impozit pe profit pe trimestrul 1 an curent?!!!
2. pe aceasi tema: SRL pe profit cu pierdere din ani precedent si profit in trimestrul in curs si m-a sunat de la finante de ce nu am platit impozit pe profit pe trimestrul 1 an curent?!!!
1. Nu se pot deduce decât pierderile fiscale din anii precedenți, pierderi fiscale ce au fost înscrise în D101 a anilor anteriori. Cât e micro, nu are pierdere fiscală ci contabilă.
2. De ce ați fost sunat întrebați la ANAF. Cine știe ce și cum ați declarat.
2. De ce ați fost sunat întrebați la ANAF. Cine știe ce și cum ați declarat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.