verificare in saga furnizori/clenti
-
verificare in saga furnizori/clenti
Buna ziua !
De ce oare nu mai pot verifica in saga furnizorii/clientii dupa CUI , daca sunt sau nu, platitori de TVA ???
E o problema la mine ? sau cum ???
De ce oare nu mai pot verifica in saga furnizorii/clientii dupa CUI , daca sunt sau nu, platitori de TVA ???
E o problema la mine ? sau cum ???
-
Re: verificare in saga furnizori/clenti
Nici la mine nu functioneaza. Cand se va rezolva oare?
-
Eroare: "Variable 'MRASPUNS' is not found. 12"
-
la fel am pățit de dimineață, dar după ce am actualizat programul (v.563) funcționează verificarea. coincidență?
-
ok! mai actualizez iar!
Când nu funcționează înseamnă că e picat serviciul WEB pus la dispoziție de către ANAF.
S-a introdus o alternativă la asta în program, dar nici acea alternativă nu funcționează întotdeauna.
S-a introdus o alternativă la asta în program, dar nici acea alternativă nu funcționează întotdeauna.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua! Doar ce am intampinat si noi problema asta. Am lasat sa treaca vreo cateva ore, nimic... Prin reinstalare, functioneaza... Aveam programul la azi, am reluat procedura.
Buna ziua, cum se procedeaza daca la verificare un furnizor si-a modificat denumirea, avand acelasi CIF. Il inlocuim asa cum apare intrebarea?
Nu e chiar așa. Funcționează doar pentru plătitori de TVA pentru care programul face verificare în sursă diferită de ANAF atunci când serviciile web ale ANAF sunt picate.stancum347 scrie: ↑Sâm Oct 14, 2023 3:42 pm Prin reinstalare, functioneaza... Aveam programul la azi, am reluat procedura.
-
Corect. La o discutie telefonica ulterioara mi s-a confirmat si acest lucru. Dar, pana la reactualizare, nu functiona deloc... Seara buna!tomac scrie: ↑Mie Oct 18, 2023 5:40 pmNu e chiar așa. Funcționează doar pentru plătitori de TVA pentru care programul face verificare în sursă diferită de ANAF atunci când serviciile web ale ANAF sunt picate.stancum347 scrie: ↑Sâm Oct 14, 2023 3:42 pm Prin reinstalare, functioneaza... Aveam programul la azi, am reluat procedura.
Pentru TomaC
Daca pica serviciul ANAF, oare nu s-ar putea introduce un mesaj in acest sens?
Daca pica serviciul ANAF, oare nu s-ar putea introduce un mesaj in acest sens?
Nu. Pentru că acel server are prostul obicei ori să returneze un răspuns eronat ori să nu returneze un răspuns și nu poți determina dacă chiar e picat ori codul este valid structural, dar inexistent în fapt.
Am inteles. In mod normal ANAF ar trebui sa ofere returneze un raspuns cand nu functioneaza normal.
Multumesc
Multumesc