Buna ziua tuturor,
Am o problema la actualizarea programului Saga C, in sensul ca mai mult de 6% nu pot sa descarc, se intrerupe descarcarea, dar conexiunea mea la internet nu se intrerupe.
Am vorbit cu cei de la internet si mi-au spus ca atata timp cat conexiunea mea la internet nu se intrerupe, problema ar fi de la serverul Saga.
Domnii administratori, va rog frumos, verificati daca nu este vreo problema la serverul dvs de nu ma lasa sa descarc.
Va multumesc anticipat si daca se poate sa-mi raspunda si mie cineva ca am innebunit de cate ori tot incerc sa descarc actualizarea.
o zi buna tuturor !
descarcare var 330
-
descarcare var 330
Eu am incercat cu logare pe site si "descarca actualizare".
Pana acum am descarcat foarte bine asa , dar acum nu stiu ce se intampla.
Am sa incerc sa descarc mirror 1 sa vad daca ma lasa si va spun
Pana acum am descarcat foarte bine asa , dar acum nu stiu ce se intampla.
Am sa incerc sa descarc mirror 1 sa vad daca ma lasa si va spun
-
descarcare var 330
am incercat inca o data cu logare pe site si "descarca actualizare" si am reusit numai 64%.
am incercat din nou cu " mirror 1" si in fine am reusit sa instalez actualizarea.
Pana la urma n-am inteles exact care este rolul lui "mirror 1" si "mirror 2" ??
multumesc mult celor care mi-au raspuns
am incercat din nou cu " mirror 1" si in fine am reusit sa instalez actualizarea.
Pana la urma n-am inteles exact care este rolul lui "mirror 1" si "mirror 2" ??
multumesc mult celor care mi-au raspuns
Nu stiu precis, doar imi imaginez ca acele doua "mirror"-uri s-a creat in cazul in care este aglomeratie la descarcari.
Este normal ca atunci cand un fisier este descarcat de 1.000 de utilizatori in acelasi timp sa mearga mai incet descarcarea, iar prin introducerea acestor "mirror"-uri (cred eu) se poate descarca din 3 "locuri" si atunci daca nu merge la prima, incerci a 2-a ca poate de acolo numai vrea 200 descarca si merge mai rapid.
Dar este doar o idee, nu stiu sigur cum este.
Este normal ca atunci cand un fisier este descarcat de 1.000 de utilizatori in acelasi timp sa mearga mai incet descarcarea, iar prin introducerea acestor "mirror"-uri (cred eu) se poate descarca din 3 "locuri" si atunci daca nu merge la prima, incerci a 2-a ca poate de acolo numai vrea 200 descarca si merge mai rapid.
Dar este doar o idee, nu stiu sigur cum este.