e-factura prin saga?
-
e-factura prin saga?
Buna seara, putem sa emitem factura e-factura electronica si transmisa la anaf prin saga? cum se procedeaza? care sunt pasii pana ajungem la spatiu privat?
stie cineva cum se procedeaza tot parcursul de emitere, , salvare in xml, validare si transmitere ! sau dupa ce se emit in saga se incarca iar prin programul gratuit al ANAF?
multumesc frumos!
stie cineva cum se procedeaza tot parcursul de emitere, , salvare in xml, validare si transmitere ! sau dupa ce se emit in saga se incarca iar prin programul gratuit al ANAF?
multumesc frumos!
Re: e-factura prin saga?
Ati "aruncat un ochi" pe blog sau in tutoriale saga?
@ganeam951 - Cu siguranță nu. e-Factura este implementată încă de la data la care ea a fost aplicată în România - adică de aproape 2 ani azi, mâine.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Intrebare : Daca generez factura in ecranul de ,,iesiri,, , automat se duce in e-factura de unde urmez pasii ptr transmitere.
Clientul vrea sa-i eliberez pe loc factura ca sa poata transporta marfa la el la firma lui.
De unde se listeaza factura emisa de mine ? Dau tiparire din ecranul ,,iesiri,, ? Apoi clientul cand ajunge acasa
verifica facturile importate si o mai tipareste odata, sau ramane cu cea pe care i-am tiparit-o eu la plecare cand a luat marfa?
Clientul vrea sa-i eliberez pe loc factura ca sa poata transporta marfa la el la firma lui.
De unde se listeaza factura emisa de mine ? Dau tiparire din ecranul ,,iesiri,, ? Apoi clientul cand ajunge acasa
verifica facturile importate si o mai tipareste odata, sau ramane cu cea pe care i-am tiparit-o eu la plecare cand a luat marfa?
O listați din ieșiri. Clientul poate face ce dorește. E problema lui dacă vrea să o mai listeze încă o dată.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna seara, factura primita pe hartie de la un furnizor si netrimisa prin efactura este deductibila ca si cheltuiala? Multumesc!
Da, de la 1 Iulie sunt valabile doar cele din E-factura.
E FACTURA
Buna ziua ! pana acum nu am emis factura dar acum cand vreau sa emit e factura la iesiri nu apare casuta e factura. am configurarea c 3.0.571,
am intrebarea daca trebuie sa configurez undeva ? eu pot sa importez facturi
Multumesc pentru raspuns
Buna ziua ! pana acum nu am emis factura dar acum cand vreau sa emit e factura la iesiri nu apare casuta e factura. am configurarea c 3.0.571,
am intrebarea daca trebuie sa configurez undeva ? eu pot sa importez facturi
Multumesc pentru raspuns
Daca poti sa importezi facturi poti si sa exportezi : lucreaza factura la iesiri, apoi din e-facturi poti sa transmiti in e-factura (nu mai apare de mult bifa la iesiri).