e-factura
Re: e-factura
Da.
societate de transport din Romania factureaza servicii transport catre o firma din Belgia este obligatorie e-factura?
Buna ziua! Am emis o factura si am tranmis-o prin SPV. Am primit nr de incarcare ANAF si in program figureaza transmisa. Daca doresc sa deschid factura in format pdf din salvari nu o pot deschide, apare mesajul de fisier corupt. De unde pot sa stiu daca factura este corecta si preluata corect pe SPV? Nu vreau sa fac greseala de a o incarca de 2 ori.
-
La import e-Facturi imi apare:Factura x nu poate fi descarcata, eroare tehnica cod 1810. E de la ANAF?
Intampin urmatoarea problema:
ma conectez in sectiunea "e-facturi"
bifez transmitere in SPV,
generez cod acces
iar la factura/i imi apare doar "generata"
mai jos la detalii "e-Factura a fost generata si salvata, dar nu a fost trimisa in SPV"
cum pot rezolva aceasta problema?
(am actualizat programul )
ma conectez in sectiunea "e-facturi"
bifez transmitere in SPV,
generez cod acces
iar la factura/i imi apare doar "generata"
mai jos la detalii "e-Factura a fost generata si salvata, dar nu a fost trimisa in SPV"
cum pot rezolva aceasta problema?
(am actualizat programul )
Si eu am avut aceeasi eroare tehnica -cod 1810 la preluare e-facturi primite!
Cred ca a fost de la Anaf pentru ca la o accesare noua a importului e-facturi primite a disparut eroarea !
Cred ca a fost de la Anaf pentru ca la o accesare noua a importului e-facturi primite a disparut eroarea !
Buna ziua
La accesarea butonului ”e-factura” imi apar mesaje precum facturile nu au putut fi descarcate din SPV, eroare tehnica Cod 1810. Cunoasteti la ce se refera mesajul si cum poate fi remediat? Va multumesc!
La accesarea butonului ”e-factura” imi apar mesaje precum facturile nu au putut fi descarcate din SPV, eroare tehnica Cod 1810. Cunoasteti la ce se refera mesajul si cum poate fi remediat? Va multumesc!
Cum putem lista facturile primite in e -factura? Am intrat in partitia unde este Saga C,e-factura, folder ptr. fiecare luna.... dar nu pot lista. Ce nu fac bine?
Imi apare acest mesaj cand dau tiparire.
- Fişiere ataşate
-
- Screenshot 2024-01-04 134827.png (24.94 KiB) Vizualizat de 1503 ori
-
Buna ziua~!
La transmiterea unei facturi in e-factura am primit urmatoarea eroare:
F: validari globale eroare structura: element necunoscut ('Invoice') in namesapace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:Invoice-2"
La ce se refera???
Va multumesc pt raspuns!
La transmiterea unei facturi in e-factura am primit urmatoarea eroare:
F: validari globale eroare structura: element necunoscut ('Invoice') in namesapace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:Invoice-2"
La ce se refera???
Va multumesc pt raspuns!
Buna ziua!
Suma de 450 lei reprezinta c/v fc.proforme nr.PFS1102788-PRELUNGIRE LICENTA 841645
Suma de 450 lei reprezinta c/v fc.proforme nr.PFS1102788-PRELUNGIRE LICENTA 841645
@niculaea571 - eroarea apărea de azi la cei ce aveau bifată opțiunea de validare online a facturilor. E de la serverul ANAF. Problema cu pdf generat e la fel de la server. Pentru procedura de conversie în pdf se folosește la preluarea de pe site folosind același API nu se face local.
@macariee - nu mai postați de astea aici! Că aici suntem alți utilizatori ai SAGA.
@macariee - nu mai postați de astea aici! Că aici suntem alți utilizatori ai SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
multumesc de infotomac scrie: ↑Joi Ian 04, 2024 6:49 pm @niculaea571 - eroarea apărea de azi la cei ce aveau bifată opțiunea de validare online a facturilor. E de la serverul ANAF. Problema cu pdf generat e la fel de la server. Pentru procedura de conversie în pdf se folosește la preluarea de pe site folosind același API nu se face local.
ma crezi ca sunt in ceata cu toate astea?
ce inseamna 'API' ?
Conversia in pdf se poate face doar de pe site -ul ANAF?