Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta :
Firma A are o datorie fata de firma B .
Firma B face un contract de cesiune cu firma C .
Firma C ne anunta ca datoria catre firma A , o vor incasa ei .
Firma A achita datoria catre firma B , firmei C .
Cum sting datoria mea catre furnizorul A ?
Va multumesc anticipat !
Plata factura
Re: Plata factura
După cum ați enunțat problema:
- nu se înțelege care firmă sunteți dvs
- niciuna din firme nu are datorie față de A
A are datorie față de B și acea datorie se transferă către C, prin cesiune de la B la C, așadar, din acel moment, A devine dator lui C. După cum se vede niciuna din cele două B sau C nu-i este dator lui A, dimpotrivă A le este dator, pe rând, fiecăreia din cele două. De aceea întrebarea "cum sting datoria mea către furnizorul A?" nu are răspuns pe datele acestea.
A are datorie față de B și acea datorie se transferă către C, prin cesiune de la B la C, așadar, din acel moment, A devine dator lui C. După cum se vede niciuna din cele două B sau C nu-i este dator lui A, dimpotrivă A le este dator, pe rând, fiecăreia din cele două. De aceea întrebarea "cum sting datoria mea către furnizorul A?" nu are răspuns pe datele acestea.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Re: Plata factura
Imi cer scuze gresisem eu .tomac scrie: ↑Dum Ian 21, 2024 6:22 pm După cum ați enunțat problema:
Firma A suntem noi si avem o datorie cate firma B , cea din urma a facut cesiune catre C si noi am devenit datori lui C .