Saga - Facturare
Saga - Facturare
Buna dimineata
Dorim sa va transmitem ideea aceasta care se gaseste în toate programele de facturare de preluare în funcție de CUI/CIF a firmei respective și introducerea dateleor automat .
Consider că ar fi un beneficiu și o simplificare a introducerii datelor.
Ca exemplu am putea da Smartbill unde această opțiune este integrată.
Vă mulțumesc și doresc ca această idee să fie implementată în viitor !
Dorim sa va transmitem ideea aceasta care se gaseste în toate programele de facturare de preluare în funcție de CUI/CIF a firmei respective și introducerea dateleor automat .
Consider că ar fi un beneficiu și o simplificare a introducerii datelor.
Ca exemplu am putea da Smartbill unde această opțiune este integrată.
Vă mulțumesc și doresc ca această idee să fie implementată în viitor !
Re: Saga - Facturare
Funcția asta este implementată de câțiva ani buni. Ați încercat să scrieți CUI-ul partenerului în câmpul client/furnizor și să apăsați tasta ENTER?
Mulțumesc frumos pt. răspuns
Nu lucrez de foarte mult timp în acest program
Nu lucrez de foarte mult timp în acest program
Vă recomand să aruncați o privire peste manual, multe chestii le veți descoperi acolo. Apăsați tasta F1 în orice ecran de operare și se va deschide manualul cu instrucțiunile valabile pentru acel ecran. Baftă.
-
Am o intrebare:
Se pot mari campurile le facturi emise, pentru ca daca avem un produs cu mai multe caractere nu incape intr-un singur rand. Daca da , cum se face?
Se pot mari campurile le facturi emise, pentru ca daca avem un produs cu mai multe caractere nu incape intr-un singur rand. Daca da , cum se face?
Si eu as vrea sa stiu.Multumesc anticipat.
Puteti adauga informatii in partea a doua a facturii, pe linia informatii suplimentare. Testati!
Aceasta nu este o solutie. Am mai multe articole. Informatiile suplimentare figureaza in partea de jos a facturii.
Ati testat? sa introduceti acolo unde v-am sugerat, nu la tiparire.
Multumesc mult. Este OK