noutati versiuni
Re: noutati versiuni
Când o să ai nevoie sigur o să-ți dai seama.
Pntru CociubaM804
Adica prin meniul "import" poti sa importi date care se vor regasii in meniul "comenzi".
In manual de utilizare apare la sectiunea de "import date".
Adica prin meniul "import" poti sa importi date care se vor regasii in meniul "comenzi".
In manual de utilizare apare la sectiunea de "import date".
Incepand cu una dintre actualizarile pentru vers.557, la selectare perioada s-a introdus optiunea de "˄" si "˅" pentru deplasare intre luni, astfel nu mai este nevoie sa se selecteze de fiecare data luna, ci doar se apasa cele doua butoane pentru deplasare.

Multumim echipei Saga.

Multumim echipei Saga.
Incepand cu aceasta ultima versiune (557), cand adaugam o firma noua in SAGA C, trecem numai codul fiscal, iar restul (Registrul COmertului si adresa) se completeaza automat
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Nu-i de la 557.
Ii de la vers.555.
Pentru PaturcaI
Daca n-ai fi postat eu personal nici nu as fi observat. Eu personal nu prea am incercat sa introduc furnizor doar prin introducerea coloanei cu codului fiscal si sa-l salvez.
De altfel, doar am verificat cele mentionate de SeptimiuV.
Multumim de informatie.
Daca n-ai fi postat eu personal nici nu as fi observat. Eu personal nu prea am incercat sa introduc furnizor doar prin introducerea coloanei cu codului fiscal si sa-l salvez.
De altfel, doar am verificat cele mentionate de SeptimiuV.
Multumim de informatie.
-
Salut.Azi am vazut azi ,in Saga C (voi verifica si la Saga PS),cand dau tasta F5 -plati Casa lei ,s-a mai"largit"partea dreapta jos, unde se fac plati la diverse firme(Nr.factura,data,data scadent,Total,neachitat,achitat...).Mai demult am solicitat la Saga putin"aerisirea-largirea",pentru a putea plati chitantele.Atunci nu s-a putut.Acum e foarte ok. .Multumesc Saga.Cu stima si respect...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...