Cum se poate rezolva in SAGA STOC urmatoarea probl:
-pt lemn cu taxare inverse ocoalele intocmesc avize in iulie de exemplu ,cantitatea de pe aviz este vanduta deja de client(eu)in iulie iar in august face factura cu taxare inversa.
Am inregistrat intrarea cu aviz, nu pot cumula mai multe avize la aceeasi factura ca in cazul meu deci si asa daca sparg factura intocmita pt mai multe avize in mai multe facturi nu pot adauga optiunea de taxare inversa si nu apare correct in jurnale V-C.
Am vazut ca s-a mai discutat problema ca fiind fara solutie.Eu am creeat factura cu taxare inversa(facuta pt avize) cu un articol fictiv care genereaza note contabile eronate pe chelt adica nu se stocheaza urmand in conta sa le modific.Credeti ca mai exista alte solutii????...pana rezolva SAGA in program.
Multumesc
factura cu taxare inversa la aviz
Ai dreptate. E o problema la avizele la care urmeaza sa fie intocmita factura cu taxare inversa. Nu exista suport pentru aceste cazuri.
Mai mult in aceste cazuri, daca nu esti atent la aviz genereaza articol cu 4428, care poate ramine in aer daca nu-l stornezi ulterior.
Mai asteptam, poate dupa ce se vor linisti lucrurile cu declaratiile noi, cu bilantul, etc. poate se va introduce suport si pentru astfel de cazuri.
Mai mult in aceste cazuri, daca nu esti atent la aviz genereaza articol cu 4428, care poate ramine in aer daca nu-l stornezi ulterior.
Mai asteptam, poate dupa ce se vor linisti lucrurile cu declaratiile noi, cu bilantul, etc. poate se va introduce suport si pentru astfel de cazuri.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.