Aplicatia Declaratii ANAF
Aplicatia Declaratii ANAF
Incerc sa trimit in SPV facturi emise cu alte aplicatii , dar nu le vede in directorul format in calculator.
Re: Aplicatia Declaratii ANAF
Buna ziua. La mine nu se deschide aplicatia Declaratii ANAF din SAGA. Am inchis programul, chiar si calculatorul, dar tot nu merge. Va rog frumos, daca se poate sa imi dati un sfat ce trebuie sa fac.
Multumesc.
Multumesc.
Am rezolvat.
Pentru DirdiciB
Daca le-ai emis din alte aplicatii, de ce nu le transmiti din acele aplicatii?
Daca acele alte aplicatii nu au optiunea de a transmite, ci doar de a genera fisierul xml, atunci vei utilizat extensia "declaratii ANAF" pentru a transmite in SPV, iar o data ce s-a trimis atunci o sa iti apara in fila "import e-facturi emise".
Daca le-ai emis din alte aplicatii, de ce nu le transmiti din acele aplicatii?
Daca acele alte aplicatii nu au optiunea de a transmite, ci doar de a genera fisierul xml, atunci vei utilizat extensia "declaratii ANAF" pentru a transmite in SPV, iar o data ce s-a trimis atunci o sa iti apara in fila "import e-facturi emise".
Acele aplicatii nu permit exportul lor in E-factura, deci trebuie sa le trimit eu cu ajutorul aplicatiei DELARATII ANAF, pana luna trecuta a mers dar la luna martie nu mai functioneaza
Pentru DirdiciB
Ce nu functioneaza mai exact? Ai copiat fisierele in folderul corect?
Ce nu functioneaza mai exact? Ai copiat fisierele in folderul corect?
Fac acelas lucru in fiecare luna de 6 ani de cand am SAGA,
Eu inteleg ca folosesti extensia Declaratii ANAF de 6 ani pentru declaratii, dar acum ai mentionat de e-factura.
Totusi, nu ai mentionat ce erori iti apar sau ce probleme sunt.
Totusi, nu ai mentionat ce erori iti apar sau ce probleme sunt.