buna ziua,
am si eu o problema cu declaratia 112 la ianuarie pentru o societate cu cod caen 7111.
am generat declaratia nu am avut nici un mesaj de eroare dar cand am vrut sa scot recipisa de confirmare am primit urmatorul mesaj :
au fost identificate urmatoarele erori:e: asigurat (4) id asigu = 4
eroare regula : s9bbb2:asigscu - 7 nepermis
oare ce pot face????
poate cineva sa ma ajute?
intrebare legata de declaratia 112 pt. ianuarie 2021
-
Re: intrebare legata de declaratia 112 pt. ianuarie 2021
Cititi aici ce puteti face:
https://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic ... 9&p=278851
Descarcati ultima actualizare de la SAGA C
https://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic ... 9&p=278851
Descarcati ultima actualizare de la SAGA C
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Buna dimineata,
am o intrebare, doar cu Adobe Reader DC se pot deschide declaratiile din Saga?
nu ma lasa sa le semnez, am vorbit cu firma de la care avem token-ul. au intrat ei pe calculatorul meu sa vada ce se intampla si mi-au spus ca nu merge semnatura cu acest Adobe.
Multumesc!
am o intrebare, doar cu Adobe Reader DC se pot deschide declaratiile din Saga?
nu ma lasa sa le semnez, am vorbit cu firma de la care avem token-ul. au intrat ei pe calculatorul meu sa vada ce se intampla si mi-au spus ca nu merge semnatura cu acest Adobe.
Multumesc!
-Ce sistem de operare aveti?
-Ce cititor de (.pdf) aveti, recte ce Adobe?
Incercati validare si semnare cu DUK!
vedeti ce va iese!
Cei cu semnatura digitala nu v-au zis ce adobe recomanda?
-Ce cititor de (.pdf) aveti, recte ce Adobe?
Incercati validare si semnare cu DUK!
vedeti ce va iese!
Cei cu semnatura digitala nu v-au zis ce adobe recomanda?
-
Re: intrebare legata de declaratia 112 pt. februarie 2025
Buna ziua ! Nu ma descurc prea bine cu tehnologia (am o varsta) si va rog sa ma ajutati . In luna februarie 2025 am angajat trei egipteni iar la CNP am trecut 13 zerouri .
Am incercat sa transmit declaratia 112 si imi spune : Asigurat 1 eroare cod numeric personal S1 .Am sters si am scris din nou cele 13 zerouri ,dar imi da acelasi mesaj. Mentionez ca mai am doi egipteni angajati anul trecut . Va rog sa imi spuneti unde caut raspunsul de la dv pe forum......varsta asta... Va multumesc !
Am incercat sa transmit declaratia 112 si imi spune : Asigurat 1 eroare cod numeric personal S1 .Am sters si am scris din nou cele 13 zerouri ,dar imi da acelasi mesaj. Mentionez ca mai am doi egipteni angajati anul trecut . Va rog sa imi spuneti unde caut raspunsul de la dv pe forum......varsta asta... Va multumesc !