Initial acum multa vreme, Saga a fost instalat pe discul C ... Intre timp pentru ca discul C facea figuri am mutat programul pe o partitie F:\ de pe un alt disc nou, bagat in sistem (cu partitiile E:\, F:\, ; pe E:\ am instalat si sistemul de operare din nou). Am pastrat un timp discul C in sistem ( din ratiuni logistice ... mai aveam anumite date pe el, + ca boota de pe acel disc). Bun, recent am scos cu totul discul c ... (incepea sa dea rateuri din ce in ce mai dese, asa ca am copiat tot ce era important pe noul disc si am refacut sectorul de boot ca sa bootez direct de ep noul HDD). Toate bune si frumoase, am bagat noul cod de activare ... dar continua sa afiseze acest mesaj enervant ... in rest pare ca totul e ok, baza de date este salvata unde trebuie ... back-up-uri am, ...
Deci, sumarizez, acum nu mai am in windoz decit discurile E,F,G ... celelalte s-au volatilizat

Cred ca programul incearca sa scrie in C:\SAGA3.0\ ... xyz iar acesta nu exista. Am incercat sa modific fisierul de configurare config.fpw sa-l transform intr-un F:\TEMP (evident am creat un temp pe F), dar degeaba.
Ce pot face ?
Sa reistalez programul poate fi o solutie ? Am instalat ultima versiune de saga ... nu da roade. Sa salvez baza de date din nou ? Nu a dat nici asa rezultate ... Exista alt fisier de configurare pentru variabilele de mediu ? Care e acela ?
Multumesc