actualizari program
actualizari program
Am o nelamurire: este obligatoriu sa actualizez programul cu fiecare noua versiune? \ce se intimpla daca sar peste o noua versiune si apoi dupa ce apar alte versiuni, descarc ultima versiune??
- parteniem797
In general ultima versiune ar trebui sa cuprinda toate modificarile ulterioare cele care s-au impus in timp , unele la cererea clientilor SAGA altele la adaptarea programului la legislatia noastra (caz particular in Romania unde o lege poate avea o perioada de valabilitate de ordinul zilelor sau poate chiar mai putin) si pentru ca SAGA este unul din programele care se respecta, nu ati pierdut nimic daca a-ti sarit peste anumite etape ale acestor actualizari ... parerile sint impartite pentru ca ... desi programul a tinut pasul cu cele mai multe dintre cerintele clientilor intotdeauna exista PRO si CONTRA
-
Am actualizat versiunea 331 fara sa descarc versiunea 330 si nu se deschide deloc programul. Pe parcursul lucrului cu SAGA am mai sarit variante si a functionat, vad ca nici copia variantei 329 pe care am salvat-o pe discul D nu se deschide, nu se deschidea nici inainte de a face actualizarea, eu am reinstalat Windowsul si variantele vechii se deschid, iar cele copiate dupa ce am reinstalat Windowsul nu se mai deschid, ore-mi lipseste ceva????? Cred, ca prin copierea programului SAGA pe CD si cand l-am pus inapoi pe discul C in acest calculator ceva lipseste.
Totusi varianta SAGA 330 nu cred ca o mai pot descarca. Folosesc Windows XP.
Totusi varianta SAGA 330 nu cred ca o mai pot descarca. Folosesc Windows XP.
- parteniem797
-
Am sters de pe discul C programul SAGA C, am copiat de pe un alt calculator Saga versiunea 329 cu toate inregistrarile contabile (luna septembrie inchisa si validata unde am dus-o inainte de a reincarca Windowsul) si am reincarcat programul SAGA in discul C .
Dupa ce am vazut ca functioneaza vechea versiune 329 si am toate inregistrarile contabile, am facut o noua reactualizare a programului SAGA versiunea 331 rectificata (ultima versiune).
La aceasta actualizare mi s-au facut automat unele configurari in WINDOWS si SAGA versiunea 331 FUNCTIONEAZA.
Cred ca lipseau acele configurari din Windows si nu aveam versiunea full, m-am uitat pe discul D pe vechile versiuni si am vazut ca erau mult mai multe fisiere.
Mii de multumiri.
Dupa ce am vazut ca functioneaza vechea versiune 329 si am toate inregistrarile contabile, am facut o noua reactualizare a programului SAGA versiunea 331 rectificata (ultima versiune).
La aceasta actualizare mi s-au facut automat unele configurari in WINDOWS si SAGA versiunea 331 FUNCTIONEAZA.
Cred ca lipseau acele configurari din Windows si nu aveam versiunea full, m-am uitat pe discul D pe vechile versiuni si am vazut ca erau mult mai multe fisiere.
Mii de multumiri.
Întotdeauna, la mutarea de pe un PC pe altul sau la reinstalarea sistemului de operare, se procedează astfel:
1. se copiaza TOT folderul SAGA pe un CD/DVD/Memory stick sau altă partiție
2. se efecuează operațiunea dorită (copierea acestuia pe un alt calculator sau reinstalarea sistemului de operare)
3. se copiaza folderul salvat la pasul 1 pe partiția și locația dorită
4. se descarcă de pe net versiunea completă a programului (fișierul SetupC.exe ca și cum l-ați instala prima dată) de pe prima pagină a siteului sagasoft, fără a vă loga în contul de utilizator.
5. se instalează versiunea completă a programului alegând la calea de instalare, locația de la pct.3
1. se copiaza TOT folderul SAGA pe un CD/DVD/Memory stick sau altă partiție
2. se efecuează operațiunea dorită (copierea acestuia pe un alt calculator sau reinstalarea sistemului de operare)
3. se copiaza folderul salvat la pasul 1 pe partiția și locația dorită
4. se descarcă de pe net versiunea completă a programului (fișierul SetupC.exe ca și cum l-ați instala prima dată) de pe prima pagină a siteului sagasoft, fără a vă loga în contul de utilizator.
5. se instalează versiunea completă a programului alegând la calea de instalare, locația de la pct.3
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.