Buna ziua.
Ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema?
Am inregistrat o factura de 1,000 RON, dupa care a venit o factura de storno in valoare de 300 RON. Cand am facut plata (700 de RON) am intrat la banca si am ales ce facturi sa-mi stinga...Greseala a fost ca am selectat atat factura initiala de 1000 RON cat si cea de Storno de 300 RON, platind 700 RON.
Prin urmare, cand merg in situatie furnizori si aleg Tiparire facturi neachitate, imi apar toate facturile, inclusiv cele de storno care ar fi trebuit sa dispara. In plus, in ecranul Reglare storno, nu mai apare aceasta factura de storno pe care sa o leg de factura initiala de 1000 RON.
Cum pot regla aceasta situatie, avand in vedere ca s-au strans multe facturi de storno intre timp?
Multumesc anticipat.
Reglare facturi storno
Ai 2 posibilitati:
1. stergi plata la banca si o reintroduci, introducind plata de 700 selectind numai factura de 1000 lei, la care iti va ramine sold 300. Ulterior cu butonul de reglare stornari imperechezi stornarea cu factura initiala si imediat dupa reglare intri la situatie facturi si pui 0 pe neachitat la zi acolo unde vei avea sold negativ
2. pui zero la cele care au sold cu minus acum.
1. stergi plata la banca si o reintroduci, introducind plata de 700 selectind numai factura de 1000 lei, la care iti va ramine sold 300. Ulterior cu butonul de reglare stornari imperechezi stornarea cu factura initiala si imediat dupa reglare intri la situatie facturi si pui 0 pe neachitat la zi acolo unde vei avea sold negativ
2. pui zero la cele care au sold cu minus acum.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.