Buna ziua
Eu lucrez o societate direct pe stick unde am facut si mereu actualizarea,dar vreau sa spun ca pot lucra si vedea baza de date numai in calculatorul unde am facut actualizare.Se intampla de multe ori sa vreau sa accesez baza de date si in alt calculator dar imi cere codul de activare.De ce se intampla acest lucru daca eu licenta o am pe stick?
probleme la baza de date instalate pe stick
-
Gresit! Licenta o aveti pe calculatorul unde faceti actualizarile nu pe stik!
Stick-ul este un suport de transfer al datelor si un un hard.
Aveti mare grija, s-ar putea sa rameneti fara baza de date lucrand pe stick. Salvati baza de date si pe calculator.
Stick-ul este un suport de transfer al datelor si un un hard.
Aveti mare grija, s-ar putea sa rameneti fara baza de date lucrand pe stick. Salvati baza de date si pe calculator.
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.
- parteniem797
Stickul este nu este o solutie sigura ! Saga tine seama de discul "HDD" C ,faptul ca ai schimbat calea de instalare pe stick nu inseamna ca licenta o ai pe stick ci pe HDD-ul unde ai sistemul de operare...
Probabil este posibil ca licenta sa fie instalata pe stick atunci cand sistemul de operare este incarcat pe pe stick deci, stick-ul este Boot-abil dar si atunci stickul este emulat ca drive C...
Voi testa o astfel de solutie ...
Concluzia este simpla ,asa cum spune paidolat181
Probabil este posibil ca licenta sa fie instalata pe stick atunci cand sistemul de operare este incarcat pe pe stick deci, stick-ul este Boot-abil dar si atunci stickul este emulat ca drive C...
Voi testa o astfel de solutie ...
Concluzia este simpla ,asa cum spune paidolat181
Stick-ul poate fi folosit ca locatie temporara de salvare a datelor in caz de dezastruStick-ul este un suport de transfer al datelor si nu un hard.