declaratie cifra de afaceri
Imi spuneti si mie va rog, pana in data de 25.01 trebuia depusa la administratia financiara o declaratie cu cifra de afaceri pe anul trecut pentru a putea ramane platitor de tva trimestrial? Daca nu s-a depus aceasta, se poate sa se depuna in continuare decont trimestrial? Daca nu ce pot face?
-
Declaratia cu cifra de afaceri se depune pana pe 25 februarie.
Re: declaratie cifra de afaceri
pt ce trebuie depusa aceasta declaratie?
Se intocmeste o declaratie pur si simplu (cu antet ... si semnatura administratorului), sau se depune vectorul fiscal 010 daca sunt modificari fata de cel anterior?
Se intocmeste o declaratie pur si simplu (cu antet ... si semnatura administratorului), sau se depune vectorul fiscal 010 daca sunt modificari fata de cel anterior?
se depune pt ca asa spune codul fiscalchivuc scrie:pt ce trebuie depusa aceasta declaratie?
raspuns excelent................ dar nimeni nu face hartii fara un scop!septimiuv scrie:
se depune pt ca asa spune codul fiscal
trebuie depusa pt toate firmele cu ca < 100.000 euro, cele ce sunt peste 100.000 e, nu depun decl ca, acelea fac 010 pt plata lunara, faza e ca daca nu depui s-ar putea sa te trezesti la vector fiscal lunar la tva.... 
e o decl. tip de la ei, o completezi cu pixul sau o faci in word...

Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...
salut,
Fiti atenti ce informatie am gasit pe www.codfiscal.ro
"Atentie la intocmirea ordinelor de plata cu ajutorul programului pentru 2006.
Daca la intocmire alegeti obtiunea "OPT cu valoare declarativa", acest OP se comporta ca o declatatie, adica inlocuieste declaratia 100 ce se depune lunar. (Obtiunea o gasiti cand apelam butonul "Ajutor in completarea....")
Deci daca folositi obtiunea " Op cu valoare declarativa" nu mai intocmiti si declatatia 100 ! "
Si inca o intrebare pentru concediu ingrijire copil pana la 2 ani totusi se mai plateste ceva? cei 0,7% sanatate pentru concedii si indemnizatii de maternitate la ce se refera? in OUG 158 art.4 alin 2 nu specifica exact daca si pentru indemnizatie crestere copil pana la doi ani.
Fiti atenti ce informatie am gasit pe www.codfiscal.ro
"Atentie la intocmirea ordinelor de plata cu ajutorul programului pentru 2006.
Daca la intocmire alegeti obtiunea "OPT cu valoare declarativa", acest OP se comporta ca o declatatie, adica inlocuieste declaratia 100 ce se depune lunar. (Obtiunea o gasiti cand apelam butonul "Ajutor in completarea....")
Deci daca folositi obtiunea " Op cu valoare declarativa" nu mai intocmiti si declatatia 100 ! "
Si inca o intrebare pentru concediu ingrijire copil pana la 2 ani totusi se mai plateste ceva? cei 0,7% sanatate pentru concedii si indemnizatii de maternitate la ce se refera? in OUG 158 art.4 alin 2 nu specifica exact daca si pentru indemnizatie crestere copil pana la doi ani.
Tomac daca nu sunt prea indiscreta inervandu-te, de unde primesti legislatie esti abonat undeva pe net.?, imi poti recomanda ceva util si ieftin?
(poate te intrebi de unde pana unde, dar ai zis la un moment dat intr-un subiect ca ai primit
si tu reglementarile si acum te-ai convins referitor la OUG 158)
(poate te intrebi de unde pana unde, dar ai zis la un moment dat intr-un subiect ca ai primit

Nu esti indiscreta. Am acces la un program de legislatie la care vin actualizarile pe mail. E vorba de Legis si-l am in colaborare cu un amic.neculail scrie:Tomac daca nu sunt prea indiscreta inervandu-te, de unde primesti legislatie esti abonat undeva pe net.?, imi poti recomanda ceva util si ieftin?
(poate te intrebi de unde pana unde, dar ai zis la un moment dat intr-un subiect ca ai primitsi tu reglementarile si acum te-ai convins referitor la OUG 158)
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
INTRE TIMP AM FOST LA FINANTE SI E ASA CUM A ZIS DORIANA.Doriana scrie:trebuie depusa pt toate firmele cu ca < 100.000 euro, cele ce sunt peste 100.000 e, nu depun decl ca, acelea fac 010 pt plata lunara, faza e ca daca nu depui s-ar putea sa te trezesti la vector fiscal lunar la tva....