tiparire etichete
-
tiparire etichete
folosesc saga C3.0 gestiune global-valorica va rog s-mi spuneti si mie daca din program pot lista etichete cu coduri de bare ; eu am incercat dar nu reusesc
in articole in campul "cod bare" trebuie copletat acesta. dupa care se merge la "etichete" --> "setari" se bifeaza include codul si articolul si ar trebui sa mearga . daca nu merge si iti da eroare scrie si in help, pe toate staţiile de lucru, se vor copia, în folderul system a acestora, următoarele fişiere din folderul system al calculatorului server:
gdiplus.dll
msvcr71.dll
mfc71.dll
mfc71u.dll
ATENŢIE!
Dacă aceste fişiere există deja pe staţiile client, nu le suprascrieţi cu cele de pe server.
Dacă pe calculatorul server nu există fişierul mfc71.dll acesta se poate descărca de pe pagina de internet a Saga Soft, de unde se vor descărca şi actualizările programului (pagină disponibilă numai abonaţilor), sau de pe site-ul DLL Files (link direct de download pentru mfc71.dll) respectiv pentru mfc71u.dll
OBSERVAŢIE:
folderul SYSTEM are calea:
C:\WINDOWS\SYSTEM pentru Windows 98/Me
C:\WINNT\SYSTEM32 pentru Windows NT/2000
C:\WINDOWS\SYSTEM32 pentru windows XP si Vista
Din cate stiu eu, unul dintre aceste "dll" este raspunzator de generarea codului de bare.
gdiplus.dll
msvcr71.dll
mfc71.dll
mfc71u.dll
ATENŢIE!
Dacă aceste fişiere există deja pe staţiile client, nu le suprascrieţi cu cele de pe server.
Dacă pe calculatorul server nu există fişierul mfc71.dll acesta se poate descărca de pe pagina de internet a Saga Soft, de unde se vor descărca şi actualizările programului (pagină disponibilă numai abonaţilor), sau de pe site-ul DLL Files (link direct de download pentru mfc71.dll) respectiv pentru mfc71u.dll
OBSERVAŢIE:
folderul SYSTEM are calea:
C:\WINDOWS\SYSTEM pentru Windows 98/Me
C:\WINNT\SYSTEM32 pentru Windows NT/2000
C:\WINDOWS\SYSTEM32 pentru windows XP si Vista
Din cate stiu eu, unul dintre aceste "dll" este raspunzator de generarea codului de bare.
Keep Walking!
-
-
Incearca sa descarci de aicifisierul mfc71u.dll si sa-l copiezi in folderul SAGA daca exista suprascrie-l.
Incearca sa listezi decl 100 sau un decont de TVA acolo iti apare cod de bare sau da aceeasi eroare?
Incearca sa listezi decl 100 sau un decont de TVA acolo iti apare cod de bare sau da aceeasi eroare?
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius
-