Hai sa facem cativa pasi impreuna:
1. Directorul in care s-a aflat SAGA inainte de reformatare a fost salvat pe un disc/stick/ceva-de-salvat.
2. Acel director se repune dupa formatare in locul in care a fost inainte de reformatare.
3. Se descarca versiune SAGA C 3.0 de pe site si ca si cum diresctorul SAGA nu ar exista deja in calculator se instaleaza programul. La avertismentul ca pe acest calculator a mai fost instalat SAGA, se da NEXT si se continua cu reinstalarea.
4. Dupa ce s-a termnat reinstalarea, se deschide programul. SAGA avertizeaza ca se poate continua numai daca exista licenta/abonament. Daca exista programul se va inchide iar la redeschiderea lui se trece codul de activare si se da drumul la treaba.
5. Daca apar erori, se fac urmatorii pasi:
Se alege de pe bara de meniu dreapta sus:
---->Administrare------>Intretinere BD------>Se BIFEAZA optiunea FORTARE REPARARE BAZE DE DATE si se apasa un pic mai sus stanga START. In mod normal trebuie sa mearga.
Daca nu merge se face frumos un e-mail la SAGA si te tanguiesti cum ca nu stii ce s-a intamplat. Asa de sanchi macar.
Ca si ei stiu ce s-a intamplat - vor afla - si tu stii ce s-a intamplat - vom afla.
Intr-o forma sau alta vom afla.

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!