buna ziua,
este corect sa inreg o factura pt domeniu web si servicii gazduire web/an pe ct 628?
va multumesc!
cont 628
va multumesc pt raspuns.
inca o intrebare, daca am doar o chitanta de ex o cotizatie pers juridice la corpul expertilor contabili, mi sa dat aceasta chitanta de catre pers care a semnat bilantul la iunie, daca bag doar prin casa 401=5311 si ma duc in evidenta furnizori acest fz imi apare cu sold.
cum fac sa sting acest sold,trebuie sa introduc obligatia undeva?
va multumesc,
inca o intrebare, daca am doar o chitanta de ex o cotizatie pers juridice la corpul expertilor contabili, mi sa dat aceasta chitanta de catre pers care a semnat bilantul la iunie, daca bag doar prin casa 401=5311 si ma duc in evidenta furnizori acest fz imi apare cu sold.
cum fac sa sting acest sold,trebuie sa introduc obligatia undeva?
va multumesc,
Raspuns
Parerea mea este ca trebuia sa ai si o factura iar la baza serviciului ar fi trebuit sa existe un contract, dar daca ai numai chitanta de ce nu operezi ca o plata direct prin registru de casa ? 628=5311, colegii de pe forum ce parere au ? 

Dupa cum stiu eu, orice prestare de serviciu trebuie sa aiba la baza o factura SI o comanda sau contract. In acest caz un contract cu CECCAR.Daca nu este vorba despre o cotizatie care ar fi o cheltuiala de 635, contractul se inregistreaza la 621 sau 628. Nu puteti plati un furnizor care nu mi-a dat "nimic" ( bun, prestari servicii, etc.).