Ferma de vipere
-
Ferma de vipere
Poate cineva sa ma indrume in privinta documentelor necesare pentru crestere viperelor, colectarea veninului s.a.m. d. ? Orice informatii m-ar putea ajuta.
- munteanud411
- munteanud411
eventual cauta adresa ANSV sau a Min Agriculturii. Oricum iti va trebui multa rabdare.
Ideea e TRASNET !
Poti cauta si adresa de la Cantacuzino din Bucuresti ca mi se pare ca sint singurii care fac vaccinuri ( asta in privinta colectarii)
Si daca nu gasesti colector in tara- ( fara colector nu cred ca te va autoriza cineva) - nu dispera- Trebuie sa aiba Min Comertului informatii in legatura cu parteneriatele externe.
Ideea e TRASNET !
Poti cauta si adresa de la Cantacuzino din Bucuresti ca mi se pare ca sint singurii care fac vaccinuri ( asta in privinta colectarii)
Si daca nu gasesti colector in tara- ( fara colector nu cred ca te va autoriza cineva) - nu dispera- Trebuie sa aiba Min Comertului informatii in legatura cu parteneriatele externe.
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/
http://schimbativiata.webs.com/
- munteanud411
Si pe mine ma intereseaza subiectul.......
Seful meu acum infiinteaza o firma noua pe care vrea sa faca crescatorie de vipere.
"macesanur226", daca afli ceva, te rog posteaza si aici sau trimite-mi e-mail
pe [email protected]
mersi
Seful meu acum infiinteaza o firma noua pe care vrea sa faca crescatorie de vipere.
"macesanur226", daca afli ceva, te rog posteaza si aici sau trimite-mi e-mail
pe [email protected]
mersi
- munteanud411
-
Multumesc. Am aflat ce acte iti trebuie pentru inceput... restul e o enigma pentru majoritatea institutiilor noastre.
Rovidg, daca te intereseaza mai multe, exista un tip la Timisoara, Marius Buldur si el iti poate da orice informatie doresti. Incearca sa-l contactezi. E foarte binevoitor pt ca incearca sa fomeze o asociatie a crescatorilor de vipere.
Rovidg, daca te intereseaza mai multe, exista un tip la Timisoara, Marius Buldur si el iti poate da orice informatie doresti. Incearca sa-l contactezi. E foarte binevoitor pt ca incearca sa fomeze o asociatie a crescatorilor de vipere.
-