bilant 31.12.2008

munteanud411

#16 Mesaj de munteanud411 »

Pt Cretu
Mai e pina la 31.05 1
Ai putintica rabdare ca n-o fi foc. Ai toate sansele ca pe la sfirsitul lui ianuarie, daca nu mai devreme, sa afli ca nu mai trebuie nici un inventar
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

pecheanuc449

#17 Mesaj de pecheanuc449 »

Si eu voi contribui la CAMIONUL CU BERE ptr. TomaC!

balintk

#18 Mesaj de balintk »

Sunteti prea obositi? Nu cred ca este momentul pentru bere, ati terminat inchiderile de an? Ati declarat tot ce ati avut si ce nu ati avut? Pentru toate autoritatile? ( finante, primarii, cnaps, somaj, itm, reg salariati, cass, oncp, orc, mediu, etc) Daca da mai lasati-o pe cei care au pofta acum la bere pentru noi mai lenesi.
Propun ca undeva la sf lui iulie sa constituim AFS ( Asociatia Forumistilor Saga ), sa ne intalnim undeva in inima tarii sa fie aproape pentru toti, si acolo contribui si eu la camionul cu bere. :D

bolbai

#19 Mesaj de bolbai »

Vin si eu, numai ca iulie... ne apropiem din nou de bilantul de juma de an, propun mai bine dupa :P
Ioana B

mantogp957

#20 Mesaj de mantogp957 »

Sa dea Dumnezeu asa sa fie, ca n-o fi rau!

teodorg133

#21 Mesaj de teodorg133 »

balintk scrie:Sunteti prea obositi? Nu cred ca este momentul pentru bere, ati terminat inchiderile de an? Ati declarat tot ce ati avut si ce nu ati avut? Pentru toate autoritatile? ( finante, primarii, cnaps, somaj, itm, reg salariati, cass, oncp, orc, mediu, etc) Daca da mai lasati-o pe cei care au pofta acum la bere pentru noi mai lenesi.
Propun ca undeva la sf lui iulie sa constituim AFS ( Asociatia Forumistilor Saga ), sa ne intalnim undeva in inima tarii sa fie aproape pentru toti, si acolo contribui si eu la camionul cu bere. :D
de acord, august...da' se poate mai spre mareee ???? ca tot e canicula atunci ?!!! :wink: :wink:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

Scrie răspuns