Pt Cretu
Mai e pina la 31.05 1
Ai putintica rabdare ca n-o fi foc. Ai toate sansele ca pe la sfirsitul lui ianuarie, daca nu mai devreme, sa afli ca nu mai trebuie nici un inventar
bilant 31.12.2008
- munteanud411
-
Sunteti prea obositi? Nu cred ca este momentul pentru bere, ati terminat inchiderile de an? Ati declarat tot ce ati avut si ce nu ati avut? Pentru toate autoritatile? ( finante, primarii, cnaps, somaj, itm, reg salariati, cass, oncp, orc, mediu, etc) Daca da mai lasati-o pe cei care au pofta acum la bere pentru noi mai lenesi.
Propun ca undeva la sf lui iulie sa constituim AFS ( Asociatia Forumistilor Saga ), sa ne intalnim undeva in inima tarii sa fie aproape pentru toti, si acolo contribui si eu la camionul cu bere.
Propun ca undeva la sf lui iulie sa constituim AFS ( Asociatia Forumistilor Saga ), sa ne intalnim undeva in inima tarii sa fie aproape pentru toti, si acolo contribui si eu la camionul cu bere.

-
- teodorg133
de acord, august...da' se poate mai spre mareee ???? ca tot e canicula atunci ?!!!balintk scrie:Sunteti prea obositi? Nu cred ca este momentul pentru bere, ati terminat inchiderile de an? Ati declarat tot ce ati avut si ce nu ati avut? Pentru toate autoritatile? ( finante, primarii, cnaps, somaj, itm, reg salariati, cass, oncp, orc, mediu, etc) Daca da mai lasati-o pe cei care au pofta acum la bere pentru noi mai lenesi.

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx