declaratia 394

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
opreac660

declaratia 394

#1 Mesaj de opreac660 »

Declaratia 394 a fost actualizata in 8.01.2009 de catre MF versiunea 1.0.2.6.In programul saga nu s-a facut aceasta actualizare.Se va face sau trebuie sa lucram pe formularul emis de minister?

bogeanua

#2 Mesaj de bogeanua »

Ultima versiune SAGA cuprinde decl 394 pe care mie mi-au primit-o la AF.
Incercarti si o sa reusiti.Succes.

tomac

Re: declaratia 394

#3 Mesaj de tomac »

opreac660 scrie:Declaratia 394 a fost actualizata in 8.01.2009 de catre MF versiunea 1.0.2.6.In programul saga nu s-a facut aceasta actualizare.
De ce s-ar face? Vă aștept cu argumente pertinente, bazate pe legislație, pe ceva concret. Aștept și să-mi spuneți care e ordinul ANAF prin care numărul versiunii de program conceput de MF este element definitoriu pentru declarații.
Sunt sigur că nu ați citit ce se postează pe forum și sunteți dovada vie că Septimiu are dreptate.
Să știți că sunt foarte curios ce argumente aveți pentru această postare și chiar aștept să argumentați. Pe ce vă bazați când presupuneți că din SAGA nu puteți obține corect această declarație?
Ultima oară modificat Dum Ian 18, 2009 2:27 pm de către tomac, modificat de 2 ori în total.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

vesaa

#4 Mesaj de vesaa »

verificati intai si fisierul versiuni.txt pt aflarea modificarilor aduse in actualizare.

vers.1.0.2.6
- s-a corectat inca o hiba in functia "Restaurare fisier"

Programul SAGA nu cred ca avea respectiva "hiba" in functia "Restaurare fisier" ca sa fie necesar update.

Puteti verifica fiserul generat de SAGA cu programul de la finante si o sa vedeti ca nu sunt probleme.
Tudor Ionescu

Sync your files online and across computers with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/tKYjpdq

http://www.ajutorcontabil.tk
http://www.webtags.tk

tomac

#5 Mesaj de tomac »

SAGA nici măcar nu are funcție de "Restaurare fișier" la D394.
Dar aștept argumentele lui opreac660, ce susține, ferm, că SAGA nu a actualizat declarația și ca urmare există șansa de a avea probleme cu această declarație.

opreac660

#6 Mesaj de opreac660 »

Nu sunt in stare sa va dau argumente bazate pe legislatie sau ceva concret;am crezut insa ca orice modificare facuta de catre MF in declaratii,aduce modificari si in programul saga.Dupa ce am postat intrebarea pe forum am vazut ca in versiunea 1.0.2.6 s_a corectat o hiba in functia "Restaurare fisier",am intocmit o declaratie pe formularul MF si am costatat ca nu exista modificari.Multumesc pentru raspuns, dar as fi fost mult mai multumita daca as fi primit raspunsul ca declaratia din saga este buna pentru depunerea la finante.

tomac

#7 Mesaj de tomac »

Știu că nu aveți argumente, știu și că nu ați citit ce scrie pe forum http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... &start=210
Dar mai știu că, fără să citiți, fără să aveți argumente ați postat un mesaj, ce, pentru cineva ce citește mesajul dvs.poate însemna că programul poate genera incorect această declarație. Este corect? Nu credeți că, înainte de a posta afirmații de genul "În programul SAGA nu s-a făcut acestă actualizare", puteați să vă documentați puțin?
O simplă căutare pe forum v-ar fi lămurit. Mai ales că există la Diverse un topic dedicat acesti declarații, topic ce are 15 pagini azi.

septimiuv

#8 Mesaj de septimiuv »

acum intrebarea e... cine imi da capacul de bere ? :shock: :lol:

danuf

Declaratie 394

#9 Mesaj de danuf »

Si eu am depus decl. 394 la finante si nu au fost probleme, modificarea la declaratiile finantelor s-a facut la decontul de TVA pentru luna decembrie 2008 si nu la alte declaratii, pentru intocmira decl 101 an 2008 se foloseste programul de declaratii din 2009 sau noi cei care utilizam SAGA din program . Sunt abonat de aproape un an si sunt foarte multumit de cum se fac actualizarile in SAGA nu stiu de ce unii " arunca pastile " cu efect intarziat....si anumite problemute aparute mi-au fost rezolvate in timp util si nu am avut probleme cu depunerea situatiilor la finante :!: :? bafta :lol:

paidolat181

#10 Mesaj de paidolat181 »

septimiuv scrie:acum intrebarea e... cine imi da capacul de bere ? :shock: :lol:
il dau eu..........doar sa se mai incalzeasca putin! :)
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.

Scrie răspuns