ma bag si eu !
Lucrez si cu Saga PS si am niste particularitati. Le-am expus pe undeva pe aici. Le-am facut cunoscute si celor de la Saga si mi s-a explicat de ce nu se prea poate.
Si am inteles.
inainte sa ajung la SAGA mi-am facut singur program din zeci de pagini excel.
Faceti o proba sa vedeti ce inseamna si dupa aia comparati cu SAGA !
operare tastatura
- munteanud411
Nu trebuie sa folosesti mouse-ul, ci apesi pe butonul "sageata jos" si apesi pe bara de spatiu, dupa care apesi pe alt+a si gata (suna un pic cam lung, dar e foarte usor de utilizat).marisp98 scrie:Adica atunci cand faci receptii ar fi util sa poti lista receptia direct prin scurtatura fara sa mai selectezi cu mouse-ul ca vrei sa o listezi la imprimanta.
- mintutas805
cautare sir de caractere ...
Din curiozitate am apasat ALT+F si am avut surpriza foarte placuta sa apara ecranul de cautare. Insa exista si o problema: banui ca aceeasi scurtatura ALT+F este folosita de ambele butoane de cautare din ecran (la Iesiri sau Inventar, de exemplu este unul in gridul de sus si unul pe gridul de detalii), asa ca sugerez ALT+G pentru butonul de cautare din gridul de detalii - de care ma folosesc mai des. Daca nu e prea greu, poate se rezolva la urmatoarea actualizare.[quote][/quote]
lucru cu tacstatura asta.......... bat-o vina ca nu sunt mai multe taste...
eu propun sa trecem pe comanda vocala:
doar spui <Salvare> si sa salveze, zici <Adauga> si sa adauge o pozitie noua.
Oare la o astfel de implementare ce scurtaturi o sa mai dorim ?

PS. Am glumit.

eu propun sa trecem pe comanda vocala:
doar spui <Salvare> si sa salveze, zici <Adauga> si sa adauge o pozitie noua.
Oare la o astfel de implementare ce scurtaturi o sa mai dorim ?

PS. Am glumit.

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)