ora listare

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
sasue

ora listare

#1 Mesaj de sasue »

Nu se poate pune ora cand listez un document? Exact asa cum putem alege daca vrem data.

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

:shock: nu e prea mult totusi sa apara si ora?

iarovoim

#3 Mesaj de iarovoim »

la ce anume iti trebuie si ora listarii?

sasue

#4 Mesaj de sasue »

Nu e prea mult. Mai ales daca am avea posibilitatea sa o punem sau nu. Nu ar incurca pe nimeni. Deci putem sau nu? Multumesc oricum de raspuns.

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Acum nu se poate ceea ce doriți. Se poate tipări doar data nu și ora.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

sasue

#6 Mesaj de sasue »

Si cu cine as putea vb sa fie posibil? Banuiesc ca nu ar fi mare lucru. Scuze de insistenta. :oops:

septimiuv

#7 Mesaj de septimiuv »

cu mailul de la saga soft
:shock:
sau cu un telefon de la ei :shock:

sasue

#8 Mesaj de sasue »

Nu ar trebui sa fi "socat" pt ca sunt incepatoare in ale programului si deaia pun intrebari, daca as sti nu le-as pune. Am crezut ca aici ne raspund la intrebari si angajati de la SAGA. Multumesc de raspuns chiar nu am stiut ca daca vreau sa schimb ceva in program numai asa se poate.

paturcai

#9 Mesaj de paturcai »

In regula, esti incepatoare. Toti am fost incepatori in cate ceva.
Unii sunt prea incepatori iar altii sunt incepatori.
Daca ai observat exista o mica deosebire intre SAGA si EXCEL de exemplu.
SAGA pune la dispozitie niste ecrane fixe nemodificabile si nepersonalizabile (personalizabile decat in anumite limite date de catre programatori). Efectul dorit este ca sa folosim acele tabele FIXE in care noi sa putem introduce niste date. Datele respective urmeaza niste reguli predefinite de catre programatori.
In EXCEL putem sa face aproape orice.
Socant este ca toti asteptam ca fiecare sa ceara ceva cu adevarat folositor SI PENTRU ALTII.
SAGA se adreseaza atat mie cat si tie cat si lui SeptimiuV sau lui TomaC.
Daca programatorii de acolo considera ca o sugestie este folositoare pentru imbunatatirea programului o accepta si o introduc. Daca nu, nu!.
Daca ies colegii pe forum si-ti spun ca este un pic mai mult decat socant sa puna si ora, atunci crede ca este chiar asa: pe nimeni nu intereseaza ora listarii.
Mai mult pana si data listarii ne incurca cateodata si tocmai din acea cauza este lasat la latitudinea utilizatorului acceptarea sau nu a acestei optiuni.
Exemplu: Sunt un contabil care fac la zi toate toate toate actele. Plec in concediu cu toata firma si la intoarcere au venit ceva facturi de utilitati, plus o factura de marfa pe care o asteptai sa vina pana sa pleci in concediu.
Daca vei face NIR-ul in momentul revenirii, pe NIR ce data si ce ora vor aparea? Ce-ar zice "oragnul de control" ca ai facut NIR-ul dupa 30 de zile de la emiterea facturii?
De ora nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar putea sa-ti faca........
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

sasue

#10 Mesaj de sasue »

Ok. Hai sa o luam asa : de incepatoare sunt incepatoare dar prind repede si stiu care e diferenta dintre Excel si Saga (nu sunt...). Stiu ce inseamna "ecrane fixe nemodificabile si nepersonalizabile (personalizabile decat in anumite limite date de catre programatori)" si ecranele din Excel. Am crezut initial ca si personal din Saga ne raspund la intrebari. Pt mine este important sa fie pusa si data listarii, poate ca pt restul nu, asta e. Oricum am trimis un mail la Saga astept raspuns. Oricum am pus o simpla intrebare si de acolo uite cata vorbarie!

herganiec

#11 Mesaj de herganiec »

aici pe forum , raspunsurile la anumite intrebari le dam noi, utilizatorii intre noi, care cum stim ca sa ne ajutam.
pt solicitari de genul care le-ati dori dvs, trimiteti mail la firma Saga(asa cum si facut), doar de ei depinde introducerea solicitarii dvs, asa cum a explicat foarte frumos paturcai.

nu cred ca s-a suparat nimeni ca ati intrebat, dar erau si colegii curiosi pt ce ar trebui afisata si ora listarii. au intrebat si ei ca si dvs. nu trebuie sa va suparati. aici incercam sa ne ajutam discutand intre noi.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

sasue

#12 Mesaj de sasue »

Nu m-am suparat si sper sa nu supar pe nimeni. Ma bucur cand cineva ma ajuta si ma bucur sa pot sa ajut cu ce pot. Oricum in timp ma voi perfectiona si sper sa pot ajuta si eu mai mult. De acum incolo stiu ce intrebari pot sa postez pe forum si ce intrebari trebuie sa le adresez celor de la Saga. O zi buna tuturor si multumesc de raspunsuri.

mandeala464

#13 Mesaj de mandeala464 »

Cred ca si Organele de control de la ITM ar fi interesate sa aiba ora pe documentele listate , sa vada pana la ce ora lucreaza angajatii ( sau poate sunt pontati dublu orele suplimentare) .....

Scrie răspuns