Cumparare ordin compensare..??
Cumparare ordin compensare..??
Cine a mai utilizat..in ultima vreme...se mai pot cumpara carnete de ordine de compensare pentru o firma...srl...de la diverta...? Ma refer daca se poate lua carnetul respectiv si apoi sa te compensezi cu un client sau furnizor... pur si simplu...fara alte proceduri...
-
din cate stiu eu ordinele de compensare nu s-au cumparat niciodata de la diverta. se cumpara de la imprimeria nationala, sunt singurele care au ramas inca cu regim special si sunt inseriate de ei. daca esti din bucuresti, se cumpara de la str. Al. I. Cuza, aproape de gara de nord. iti trebuie imputernicire, copie dupa cui, stampila si copie dupa buletin. costa vreo 50 ron un carnet cu 10 ordine de compensare.
Multumesc frumos.Deci nu exista nici o limita de timp sau alt...impediment sau proceduri...in sensul obligativitatii trecerii pe la nu's stiu ce organ..sau mai stiu eu ce alte plimbari..pe la unii si altii. Pur si simplu ma duc..cumpar carnetul...si de comun acord cu respectivul facem compensarea !! Atat si nimic mai mult...mmmm..parca-i prea simplu..
... dubios de simplu..... 

-