fisa client/ funizor
fisa client/ funizor
stiti cumva, cum pot sa vad la un client / funizor cand a fost incasata/ platita o factura, daca aceasta operatie s-a facut in mai multe transe?
as dori sa pot vedea toate op-urile care fac referire la o anumita factura sau daca se poate vedea o plata de x lei, ce facturi soldeaza daca sunt mai multe facturi).
as dori sa pot vedea toate op-urile care fac referire la o anumita factura sau daca se poate vedea o plata de x lei, ce facturi soldeaza daca sunt mai multe facturi).
1.Intrați la Situație clienți/furnizori, după caz.
2.Selectați terțul dorit. Alegeți pagina "Facturi 'Nume Terț'".
3.Selectați o perioadă mare de timp, ce să cuprindă și factura/facturile dorite, tastînd direct data de început/data de final.Sau apăsați "Verificare"
4.Poziționați-vă pe factura dorită și bifați opțiunea din partea din dreapta jos a ecranului "Afișează numai plățile aferente acestei facturi" și veți vedea exact cînd s-au operat încasări/plăți pe acea factură.
2.Selectați terțul dorit. Alegeți pagina "Facturi 'Nume Terț'".
3.Selectați o perioadă mare de timp, ce să cuprindă și factura/facturile dorite, tastînd direct data de început/data de final.Sau apăsați "Verificare"
4.Poziționați-vă pe factura dorită și bifați opțiunea din partea din dreapta jos a ecranului "Afișează numai plățile aferente acestei facturi" și veți vedea exact cînd s-au operat încasări/plăți pe acea factură.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Re: fisa client/ funizor
Buna ziua
Am citit "întrebare-răspuns" de mai sus despre fisa client.
Același lucru ma interesează si pe mine.
Totuși nu exista posibilitatea de a scoate O SINGURA "fisa partener" in care sa se vadă atât operațiunile din 401 cât si din 4111?
Pun aceasta întrebare întrucât in relațiile mele cu partenerii avem calitate de client-furnizor multe tranzacții fiind făcute marfa contra marfa si la anumite perioade facem ordin de compensare.
Am citit "întrebare-răspuns" de mai sus despre fisa client.
Același lucru ma interesează si pe mine.
Totuși nu exista posibilitatea de a scoate O SINGURA "fisa partener" in care sa se vadă atât operațiunile din 401 cât si din 4111?
Pun aceasta întrebare întrucât in relațiile mele cu partenerii avem calitate de client-furnizor multe tranzacții fiind făcute marfa contra marfa si la anumite perioade facem ordin de compensare.
Ultima oară modificat Joi Ian 11, 2018 10:36 am de către loghinc505, modificat 1 dată în total.
- fagarasa176
Nu exista aceasta posibilitateloghinc505 scrie: Totuși nu exista posibilitatea de a scoate O SINGURA "fisa partener" in care sa se vadă atât operațiunile din 401 cât si din 4111?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Nasol, vad ca partenerii mei au aceste fise pe alte programe de contabilitate.
Si când ma gândesc ca ma supărasem pe contabila ca nu este in stare sa îmi dea aceasta fisa.
Si când ma gândesc ca ma supărasem pe contabila ca nu este in stare sa îmi dea aceasta fisa.
- fagarasa176
Da....nasol de tot
Sa stiti ca eu o sa achizitionez alt program de contabilitate doar pentru fisa respectiva
Sa stiti ca eu o sa achizitionez alt program de contabilitate doar pentru fisa respectiva
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Îmi dau seama!