hocus pocus sold 1682

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
giurconiul

hocus pocus sold 1682

#1 Mesaj de giurconiul »

la fisa contului (T) 1682 nu exista nici o cifra pe debit la febr 2008,incerc la alta luna ...martie de ex si revin la febr...apar cifre acolo unde mai devreme nu a fost nimic!
La articole contabile filtrez inchidere,februarie si nu apare nimic(stiu ...atentie sa bifez 2008) ..............filtrez din nou inchidere si nu mai dau perioada ...imi apare si inchidere febr 2008 printre celelalte luni.
La balanta pe febr 2008 daca o retiparesc contul 1682 apare pe credit cu minus (am uitat sa spun ca exista articol contabil de cheltuiala introdus manual la articole cont)Ce se intampla cu soldul la 1682 care ba e negativ,ba e zero?!Daca dau febr 2008 am sold final -1195,,daca dau mart 2008 am sold initial zero ce sa inteleg? Am riscat si am devalidat tot pana la ian 2008,validez la loc si 1682 tot schimbator este!

petriself

#2 Mesaj de petriself »

Solduri initiale in balanta cu 5 egalitati inseamna soldurile finale de la sfarsitul anului trecut. Aceste solduri initiale raman constante in balanta pe anul in curs, indiferent de luna pe care listezi balanta.
In cazul in care listezi balanta cu 4 egalitati, prima coloana este Sume precedente care nu sunt egale cu Solduri initiale.

tomac

#3 Mesaj de tomac »

O astfel de situaţie este aproape imposibilă.
Eventual trimiteţi baza de date pe mail la SAGA.
Eu zic că e imposibil ca aşa ceva să se întîmple.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns