raport productie
-
raport productie
am introdus in operatii , productie, ceea ce s-a realizat pe productie in cursul lunii ian , reper cu reper, am validat iar cand am vrut sa verific inregistrarile pe 345.346 , etc..... nu am gasit nimic .....
undeva am gresit si nu stiu unde , sau poate nu stiu cum trebuie procedat corect .... si inca ceva ,.... descarcarea de gestiune de produsele finite vandute ...cum se face ; i nchiderea lui 711 se face automat ? .....

-
am facut asa, dar din pacate ....tot nimic.....
in balanta se vad sumele pe rulajele din luna, dar nu apar pe fisa contului..........(este vorba de toate operatiile care tin de raportul de productie, adica raportarea produselor finite, descarcarea gestiunii de produsele vandute , consumurile de materiale si mat prime aferente productiei raportate.... si in plus nici fisa lui 711 nu o vad............
in balanta se vad sumele pe rulajele din luna, dar nu apar pe fisa contului..........(este vorba de toate operatiile care tin de raportul de productie, adica raportarea produselor finite, descarcarea gestiunii de produsele vandute , consumurile de materiale si mat prime aferente productiei raportate.... si in plus nici fisa lui 711 nu o vad............