profit reinvestit

Încuiat
florescud

profit reinvestit

#1 Mesaj de florescud »

Buna ziua tuturor,

ma intriga faptul ca se tot spune la tv ca nu se impoziteaza profitul reinvestit.
Ce inseamna profit reinvestit?Dupa mine,profitul reinvestit este atunci cand inregistrezi profit si nu-l scoti din firma,achizitionand diverse mijloace fixe,de ex,ceea ce nu afecteaza decat cashul.In aceasta situatie, oricum nu se plateste impozit,logic. Ce parere aveti voi,poate ma lamuriti voi,caci dnul Boc nu a reusit.

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

plecand de la ideea ca domnul boc e un idiot... mai asteptam detalii
poate nu se plateste impozit pe profit daca nu vrei sa iei dividende... atunci e alta mancare de peste

olteanz

#3 Mesaj de olteanz »

septimiuv scrie:plecand de la ideea ca domnul boc e un idiot... mai asteptam detalii
poate nu se plateste impozit pe profit daca nu vrei sa iei dividende... atunci e alta mancare de peste
Cu tot respectul, n-am inteles de unde ai "scos" ideea de mai sus. Nici vorba de asa ceva.

Ptr. florescud: daca nu se specifica in lege-Cod fiscal in principiu- ca profitul reinvestit nu se impoziteaza, atunci SIGUR platesti imp pe profit si investesti (in imobilizari) numai profitul net. Aceasta facilitate a mai fost in anii trecuti.
1+1=3

domjanm

#4 Mesaj de domjanm »

Draga olteanz, 1+1 chiar ca fac 3, nu vad unde ar fi facilitatea, daca reinvestesc PROFITUL NET ???? Ca nu mai platesc si impozit pe dividende?

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Deocamdata aceasta discutie este sterila si inutila. Discutam despre ceva ce nu e reglementat ci se presupune ca va fi reglementat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Încuiat