inregistrare amortizare imobilizari
inregistrare amortizare imobilizari
Am urmatoarea problema : am o autoutilitara inregistrata in contabilitate, cu amortizarea lunara aferenta. Amortizarea o face automat programul in fiecare luna. La inchiderea lunii decembrie a aparut un mesaj "amortizarea pare a fi deja inregistrata". Am continuat cu inchiderea si intr-adevar, uitandu-ma in balanta, amortizarea apare dubla ca suma. Am intrat in articole contabile si acolo apare aceeasi operatiune de 2 ori. Am incercat sa sterg una din ele, din articole contabile, dar imi apar niste sume cu minus in balanta. Ce sa fac? Nu stiu de unde provine eroarea.
Stergerea unor articole contabile se face cand nu ai validat inchiderea de luna.
Daca o nota contabila apare de 2 ori, e o problema la tine.
Explicatia este simpla: s-a modificat manual nota, ca sa "dea" dupa care s-a trecut la inchiderea automata.
Devalideaza luna in care ai astfel de probleme si mergi la fisa contului 68XX si vezi daca acolo exista vreo nota contabila. Daca mai exista te duci si o stergi manual din ARTICOLE CONTABILE si revalidezi.
Merge 100%
Daca o nota contabila apare de 2 ori, e o problema la tine.
Explicatia este simpla: s-a modificat manual nota, ca sa "dea" dupa care s-a trecut la inchiderea automata.
Devalideaza luna in care ai astfel de probleme si mergi la fisa contului 68XX si vezi daca acolo exista vreo nota contabila. Daca mai exista te duci si o stergi manual din ARTICOLE CONTABILE si revalidezi.
Merge 100%
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!