Buna ziua,
Sunt nevoit sa schimb unitatea centrala a calculatorului deoarece aceasta care o am este prea veche. Pe calculatorul actual am windows 98 si problema este ca nu imi vede o imprimanta cu jet HP care vreau sa o pun(are diver numai pentru XP).
Eu vreau sa schimb doar placa de baza procesorul si memoria RAM ale calculatorului. Hard disk-ul ramane cel initial, numai ca voi instala window XP sp3.
Va rog daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:
1. cum salvez datele actuale (programul)?
2. cum instalez /activez programul pe noul windows XP ?
Va multumesc.
Salavare date si inregistare pe alta unitate.
Salvezi prin copiere Folderul Saga pe un suport extern ( stick, cd etc )
Dupa instalarea noului windows copiati inapoi folderul Saga pe hdd si descarcati apoi instalatii versiunea full aprogramului ( cea din prima pagina nu din pagina de logare ).Daca schimbati si hdd o sa trebuiasca sa sunati la saga ( sau prin mail ) ca sa dati noul cod de identificare ca sa primiti codurile de activare.
Dupa instalarea noului windows copiati inapoi folderul Saga pe hdd si descarcati apoi instalatii versiunea full aprogramului ( cea din prima pagina nu din pagina de logare ).Daca schimbati si hdd o sa trebuiasca sa sunati la saga ( sau prin mail ) ca sa dati noul cod de identificare ca sa primiti codurile de activare.