Fise fiscale

militarul267

#16 Mesaj de militarul267 »

Daca a avut contractul de munca suspendat pt crestere copil si a inceput activitatea cu 12 nov tb trecut data angajari 12 nov?

balazse

#17 Mesaj de balazse »

Nu trebuie sa treci data angajarii, deoarece nu i-ai desfacut contractul de munca cu el, precum nu si-a modificat functia de baza.

Pentru HerganieC, din pacate nu sunt de acord cu tine ca in cazul in care intr-un an am fost si cu functie de baza si fara functie de baza angajat intr-un loc sa am o singura fisa, deoarece atunci nu mai are rost sa existe 2 fise.

petriself

#18 Mesaj de petriself »

Balazse are dreptate. trebuie 2 fise fiscale : FF1 pt. functia de baza si FF2 pt. perioada cat nu a avut functia de baza.

chioranl

#19 Mesaj de chioranl »

am si eu o problema. am doua salariate la care le-a fost desfacut contractul de munca in luna februarie 2008, iar in luna iulie 2008 le-am angajat din nou. Programul imi face doar o fisa fiscala, in care trece doar veniturile din prima perioada, datorita faptului ca s-a operat in program data plecarii. In momentul in care le-am reangajat, la salariati s-a introdus o alta pozitie, asadar apare separat la alta pozitie. se face doar o fisa fiscala pe care se trec si veniturile din a doua perioada? cel putin eu asa ma gandesc. daca ma poate lamuri cineva va rog s-a faceti.
Va multumesc!

opricanc736

pentru cei care se pricep la calculatoare

#20 Mesaj de opricanc736 »

Pentru ca am preluat salariile din luna martie 2008, am generat fisierul de fise fiscale si l-am prel;uat in programul de la finate.
Trebuie sa introduc manual ianuarie si februarie.
Am inceput preluarea dar dupa 50 de oameni mi-a aparut urmatoarea eroare : Run-time error '75'
Path/File acces error.
Imi sterge toate datele inclusiv angajatorul .
Unde gresesc ?!

septimiuv

#21 Mesaj de septimiuv »

daca ai windows 98 e o eroare comuna programelor de la finante

opricanc736

#22 Mesaj de opricanc736 »

Am XP

septimiuv

#23 Mesaj de septimiuv »

tot de la ei e problema
incearca sa introduci mai putini, iesi, intrii iar

alupeio634

#24 Mesaj de alupeio634 »

pana la urma s-a gasit solutie pt un angajat cu 2 ctr de munca separate in acelasi an ??
de ce nu preia saga in fisele fiscale ambele perioade ??
sau, altfel spus, ce trebuie facut de catre utilizator ca saga sa poata prelua ambele per. in fisa fiscala respectiva ? asta daca poate face ceva ...

cu multumiri.

balazse

#25 Mesaj de balazse »

Momentan 2 fise pentru aceeasi persona nu face (desi eu sunt de acord cu acest lucru in cazul in care a avut diverse functii de baza, adica o data cu si o data fara), face doar una, in cazul in care daca angjatul a plecat si ai trecut data plecarii, iar cand revine stergi data iesirii.

stoicat

#26 Mesaj de stoicat »

Eu am facut din Saga 2 fise (FF1 si FF2) pentru aceiasi persoana,e drept ca in submeniul,, Salariatii"persoana respectiva este trecuta de 2ori.
Din ,,asociat unic"am facut ,,director societate comerciala"

balazse

#27 Mesaj de balazse »

Eu deja am propus ca la salariati sa fie, asemanator un pic, cum este si la intrari, astfel in partea de sus ai avea angajatii, iar in partea de jos ai avea modificarile la contract, dar ma gandesc ca sunt piedici tehnice.
Astfel foarte usor ar putea programul recunoaste atat daca si-a schimbat functia de baza, precum daca a plecat si a revenit sau alte modificari realizate de la o luna la celalalt.

Scrie răspuns