declaratia 394
- teodorg133
Chelt.de constituire sunt formate tot din facturi care contin (unele da, unele nu) si tva... care dau drept la deducere...si atunci avem achizitii de raportat, nu ?
eu am facut NC 201 = 401 si 4426 = 401...
La Cta am depus 394 numai cu sume la achizitii si cu 0 la livrari...si le-au primit !! chestie de AF...

La Cta am depus 394 numai cu sume la achizitii si cu 0 la livrari...si le-au primit !! chestie de AF...

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
- teodorg133
asa am si facut, pe la intrari...si mi-a generat Saga decl.394...am dat exemplu colegului de mai sus cum iese NC... multumesc , oricum !!! 

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
[/color]
Faptul ca depunerea cu intarziere a fost incadrata la art 53,Cod Proced F care vorbeste de nefurnizarea informatiilor despre activit PJ ,evaziv, unde daca vor, pot baga rau intentionat orice nedepunere sau depunere cu intarziere aoricarei declaratii.Deasemeni sunt erori de procedura in intocmirea PV de contraventie.Intampinarea s-a facut dupa sfaturile unui judecator.Procesul va fi in 06.06
Referitor la declaratia 394 in help scrie, citez: "ATENŢIE!
În cazul în care se lucreaza şi cu SAGA S., făcându-se transfer a datelor din acesta, sau în cazul în care aţi operat direct în articole contabile înregistrări cu TVA, trebuie bifată opţiunea "Generare declaraţie numai din solduri contabile" din pagina "Alte informatii". Eu nu gasesc aceasta optiune, ma poate ajuta cineva?
În cazul în care se lucreaza şi cu SAGA S., făcându-se transfer a datelor din acesta, sau în cazul în care aţi operat direct în articole contabile înregistrări cu TVA, trebuie bifată opţiunea "Generare declaraţie numai din solduri contabile" din pagina "Alte informatii". Eu nu gasesc aceasta optiune, ma poate ajuta cineva?
-
Declaratia 394
Va rog o sugestie .
Am generat in Saga fisierul (394_s109_j18980772) pentru preluarea in aplicatia MF, l-am copiat in D394-vers.1.0.2.6-090302\394_UF si dupa selectarea sa pentru restaurare primesc mesajul: Nu ati selectat un fisier cu extensia '.txt' din '\D394\394'
Acelasi mesaj si la tentativa de a-l verifica cu aplicatia MF.
Multumesc anticipat !
Am generat in Saga fisierul (394_s109_j18980772) pentru preluarea in aplicatia MF, l-am copiat in D394-vers.1.0.2.6-090302\394_UF si dupa selectarea sa pentru restaurare primesc mesajul: Nu ati selectat un fisier cu extensia '.txt' din '\D394\394'
Acelasi mesaj si la tentativa de a-l verifica cu aplicatia MF.
Multumesc anticipat !
-
Asa am facut si la primele mele tentative, cu mentiunea ca dupa generarea fisierului prin utilizarea pictogramei, l-am copiat pe disketa si am mers in aplicatia MF ptr. a-l copia in directorul indicat de aplicatie si a-l verifica. Am primit mesajul privitor la neutilizarea unui fisier cu extensia .txt. Oricum fisierul a fost generat in Saga cu aceasta extensie. Curios in luna ianuarie urmind aceeasi pasi am reusit sa obtin si sa depun D.394.tomac scrie:Se apasă butonul ce are o pictogramă o săgeată întoarsă şi programul copiază singur fişierul corect acolo unde e nevoie de el pentru a fi restaurat.
Astazi nu am mai avut rabdare si am completat manual D394 in aplicatia MF. Acum m-am intors de la finante unde au primit-o fara probleme.
Multumesc pentru ajutor !