instalare actualizare 335
-
instalare actualizare 335
am mare nevoie de ajutor!
am instalat ultima actualizare saga 335 si la una din firme imi da eroare- nu gaseste registrul.dbf! nu stiu ce sa fac, va rog astept un sfat
poate ma ajutati, va rog!
am instalat ultima actualizare saga 335 si la una din firme imi da eroare- nu gaseste registrul.dbf! nu stiu ce sa fac, va rog astept un sfat
poate ma ajutati, va rog!
Trimiteti o salvare a bazei de date pe mail la SAGA impreuna cu o arhiva mai recenta, anterioara aparitiei acestei probleme.
Din pacate aveti un fisier, chiar foarte important, deteriorat.
O astfel de problema apare daca in timpul actualizarii va pica curentul de exemplu, sau daca lucrati in retea cineva acceseaza datele prin retea.
O astfel de problema apare daca in timpul actualizarii va pica curentul de exemplu, sau daca lucrati in retea cineva acceseaza datele prin retea.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
baza de date
multumesc mult , asa am sa fac asta seara
- teodorg133
Draga Tomac, asta am patit si eu...descarcand vers.335, a cazut curentul sau a fost un "mic coclos"...pe retea (stam la tzara si avem tens f.proasta)..)...nu am mai putut descarca vers.335, dar am facut si marea prostie, din graba, sa nu salvez inainte...aveam o copie a Saga 334 dar nu ultima, cu ultimele date... am inregistr.la firme, doar la 3 imi lipsesc cu desavras...si sunt f importante....nu stiu ce sa mai fac , imi apar niste mesaje cand vreau sa intru in ele, o fereastra cu ERROR...dar nu stiu ce vrea !? ce sa fac ???tomac scrie:Trimiteti o salvare a bazei de date pe mail la SAGA impreuna cu o arhiva mai recenta, anterioara aparitiei acestei probleme.

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
Dati Ok la toate mesajele de eroare ce va apar la acele firme, sau Ignore, si dupa ce reusiti sa intrati la firma respectiva, intrati la Administrare - Intretinere BD si incercati sa restaurati o arhiva anterioara aparitiei problemei.
Daca nu se poate asa, la intrarea in program, va pozitionati in lista pe firma respectiva si apasati butonul ce are o pictograma cu o cruciulita rosie si selectati restaurare si faceti restaurarea de acolo.
Daca nu se poate asa, la intrarea in program, va pozitionati in lista pe firma respectiva si apasati butonul ce are o pictograma cu o cruciulita rosie si selectati restaurare si faceti restaurarea de acolo.
- teodorg133

am reusit sa restaurez toate datele, dinainte de instal.nefericita a lui 335.... multumesc Tomac, you are the best !!!...dau o sampanie !!!

si un pupic !!!!

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
[/color]
-
baza de date
draga tomac, vreau sa-ti spun ca AM REUSIT!
AM RESTAURAT O ARHIVA DIN 31.01.2009 SI AM REUSIT SA SALVEZ TOT!
-intre timp am trimis si baza de date la saga.
oare trebuie sa-i anunt ca nu mai am nevoie de ajutor?
raman datoare , multumesc
AM RESTAURAT O ARHIVA DIN 31.01.2009 SI AM REUSIT SA SALVEZ TOT!
-intre timp am trimis si baza de date la saga.
oare trebuie sa-i anunt ca nu mai am nevoie de ajutor?
raman datoare , multumesc
eroare dupa update 335
salut, dupa ce am facut updateul 335, la iesiri imi apar foarte multe incasari ca neachitate.Inainte de update totul era in regula.
Daca incerc sa devalidez imi apare eroarea "eroare integritate baza de date 1572".Am facut reindexare si reparare fortata.Cam 90% din probleme au disparut dar tot mai sunt citeva
.
Se mai poate face ceva pina la a trimite BD la SAGA ?
Sau aveti idee de ce sa intimplat asta ?
Multumesc
Daca incerc sa devalidez imi apare eroarea "eroare integritate baza de date 1572".Am facut reindexare si reparare fortata.Cam 90% din probleme au disparut dar tot mai sunt citeva

Se mai poate face ceva pina la a trimite BD la SAGA ?
Sau aveti idee de ce sa intimplat asta ?
Multumesc
Nu are nicio legatura cu updateul.
Faptul ca apar neachitate inseamna ca s-a devalidat si revalidat o anumita perioada de timp. Eroare de integritate inseamna ca s-au devalidat aiurea datele. Se regleaza dupa revalidarea lor prin "Reglari descarcare".
Faptul ca apar neachitate inseamna ca s-a devalidat si revalidat o anumita perioada de timp. Eroare de integritate inseamna ca s-au devalidat aiurea datele. Se regleaza dupa revalidarea lor prin "Reglari descarcare".
"devalidare aiurea"
ok am inteles ceva dar "validarea si devalidarea aiurea" a fost facuta obligatoriu de o persoana sau doar "sa intimplat " in calculator?
intreb asta deoarece nu eu lucrez cu saga ci doar intretin reteaua
si vreau neaparat sa stiu daca e vorba de o eroare umana sau de
o problema software.
multumesc pt raspunsul promt
intreb asta deoarece nu eu lucrez cu saga ci doar intretin reteaua
si vreau neaparat sa stiu daca e vorba de o eroare umana sau de
o problema software.
multumesc pt raspunsul promt