lipsa registru de evidenta fiscala

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
paturcai

#16 Mesaj de paturcai »

Mai trebuie stiut un lucru:
De cand a aparut acest Reg de evid fiscala in SAGA l-ai folosit vreodata?
Si cu sivuranta ca el se face o data la 3 luni pentru macrointreprinderi.
Daca aceste conditii sunt indeplinite, este o problema daca nu apare.
Sincer? mi se pare imposibil!
In mod normal daca la inchidere de trimestru imi apare IMPOZIT PROFIT (o eticheta) langa declaratiile de salarii, iar acolo in eticheta IMPOZIT PROFIT, apas TIPARESTE, imi tipareste acest registru.
Nu este un buton pe care sa scrie REGISTRU DE EVIDENTA FISCALA. Butonul tiparesc, asta inseamna.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

barbug07

#17 Mesaj de barbug07 »

Da l-am folosit cu ceva timp in urma, si stiu ca trebuie sa am optiune de tiparire atat stiu ca nu apare registru de evid , stiu ca nu ma credeti dar pe bune efectiv nu apare tiparire niciunde. V-am zis am facut o pauza de conta si cand am reluat am observat ca lipsea chestia asta, dar am credt ca s-a modificat programul intre timp.

paturcai

#18 Mesaj de paturcai »

Ca sa vezi ca exista undeva acolo unde spun, descarca versiunea de pe site-ul SAGA, ca si cum nu ai avea abonament si sa-l folosesti gratis.
Fa o firma acolo pentru exemplu, si vezi daca are acel minunat buton de TIPARESC la impozitul pe profit.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

barbug07

#19 Mesaj de barbug07 »

deci pauza si-a spus cuvantul bineinteles ca VACA de mine in momentul in care mi-am activat societ n-am mai tinut minte ca trebuie sa dezactivez la config societati microintreprindere. Doamne ajuta ca m-ati luminat!!!
Mii de scuze dar oricum daca nu va ceream ajutorul nu-mi pica fisa :shock: Ma agit ca fraiera de cateva zile si am rezolvat totul intr-o secunda. MERCI TUTUROR :mrgreen:

paidolat181

#20 Mesaj de paidolat181 »

:idea:
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.

Scrie răspuns