probleme la actualizarea v.336

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
mihailescul328

probleme la actualizarea v.336

#1 Mesaj de mihailescul328 »

buna ziua!am incercat sa dau jos v.336 de pe site si desi scriam corect codul activare imi dadea eroare cod de activare.am incercat sa ii dau activare automata din program dar mi se blocheaza la un moment dat iar acum am reusit sa dau din nou jos de pe site v.336 dar programul este gol.nici macar datele societatii nu le mai am.am facut inainte o copie la v.335 dar acum nu stiu ce sa fac mai departe sa pot actualiza programul si sa merg mai departe.va rog mult sa ma ajutati.acum incerc in copia lui 335 sa fac actualizarea automata din ajutor dar nu stiu daca va merge sau se va bloca :(

cirdeium

#2 Mesaj de cirdeium »

eu am actualizat acum cateva minute si totul a fost ok. poate nu-ti permite antivirusul, ai reinstalat ceva de curand?

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Faptul ca primiti mesaj de eroare legat de codurile de activare poate avea urmatoarele cauze:
- ati schimbat hdd-ul calculatorului - sunati la SAGA, luni, pentru a primi alte coduri.Se permite schimbarea o data sau de 2 ori maxim fara a se permite revenirea la un cod de identificare folosit anterior
- aveti Windows Vista si ati dezactivat UAC. Cu UAC activat se genereaza un cod, cu el dezactivat un alt cod. Reactivati UAC daca acesta este motivul sau dezactivati-l dupa caz. Daca era dezactivat si nu doriti sa-l dezactivati iarasi, rezolvarea e cea anterioara - sunati luni la SAGA pentru schimbarea de cod in conditiile expuse anterior.
- aveti programul pe un stick (cea mai mare eroare) sau un HDD extern si ati atasat stickul sau HDD-ul extern la un alt PC decit cel pe care s-a activat prima data. Puneti stickul sau HDD-ul extern in calculatorul pe care ati activat prima data programul si se rezolva. Daca nu-l mai aveti se considera schimbare de calculator si se rezolva sunind la SAGA ca in situatiile de dinainte

Faptul ca ati reinstalat si nu va apar firmele inseamna ca ati instalat programul in alta locatie sau ca ati restaurat o baza de date mai veche.

Nu mai schimbati calea de instalare daca nu stiti ce faceti sau apelati la cineva ce se pricepe pentru a va asista la instalarea programului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

mihailescul328

#4 Mesaj de mihailescul328 »

nu am schimbat nimic.am facut tot ce fac de un an de zile la fiecare actualizare.vreau doar sa stiu daca mai pot face ceva cu copia lui 335.o pot acualiza?va multumesc

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Credeti-ma, daca dupa reinstalare nu mai vedeti firmele, sigur ati facut ceva schimbat. Fie ati instalat in alta locatie fie ati sters cel putin un fisier.
Cautati in calculator sc.exe si vedeti in cite locuri aveti programul.
La fel si cu codurile de activare. Acestea nu se schimba peste noapte. Cauzele datorita carora apar alte coduri vi le-am enumerat in mesajul anterior.

paidolat181

#6 Mesaj de paidolat181 »

s-a rezolvat problema? care a fost cauza?
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.

ruse417

#7 Mesaj de ruse417 »

Si mie mi s-a intamplat asa cu Vista. Cu optiunea "Run as administrator" e OK la actualizare, fara optiunea aia imi da eroare de cod. Probabil ca nu e locul potrivit sa intreb dar totusi: ce influenta are acel "run as administrator" asupra programului de contabilitate?
Multumesc

septimiuv

#8 Mesaj de septimiuv »

nu are nici o influenta
acea functie permite windows-ului sa citeasca anumite informatii de pe hard care altfel nu ar fi citite

tomac

#9 Mesaj de tomac »

"Run as administrator" ofera privilegii mai mari programului respectiv. Dacă e virusat, oferă privilegii și virusului, implicit.

Scrie răspuns