lucrul simultan
lucrul simultan
Se poate lucra simultan pentru aceeasi firma in retea, pe macheta de banca, de exempu? Daca da, cum? Pentru ca mie imi da eroare.Multumesc.
Re: lucrul simultan
DA, se poate lucra simultan pentru aceeasi firma in retea, probabil ai ceba BUBA la conexiunea in retea.
[color=brown]Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.[/color]
lucru simultan
Daca sunt doua persoane in acelasi trimp pe "banca" imi apare: "inregistrarea nr .548 in lucru la alt...
Multumesc
Multumesc
E un mesaj normal. De fapt inseamna ca un utilizator foloseste deja o inregistrare. Sa ma explic.
Un utilizator deschide ecranul de banca si adauga o inregistrare simultan cu un alt utilizator in aceiasi retea. La incercarea de salvare a celui de-al doilea, va genera acest mesaj daca primul nu a salvat. Adica modificarile se fac in ordine respectindu-se principiul "primul venit, primul servit"
Un utilizator deschide ecranul de banca si adauga o inregistrare simultan cu un alt utilizator in aceiasi retea. La incercarea de salvare a celui de-al doilea, va genera acest mesaj daca primul nu a salvat. Adica modificarile se fac in ordine respectindu-se principiul "primul venit, primul servit"
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
lucrul simultan
Multumesc pentru raspunsuri.