REGISTRU DE EVIDENTA FISCALA
REGISTRU DE EVIDENTA FISCALA
SAGA intentioneaza sa preia in Lite C acest Registru de evidenta fiscala prevazut de Ordinul 870/21.06.2005 art. 12 ?
Multumesc, Dinu
Multumesc, Dinu
pai... cam e...
,,Pai.... cam e...." nu insemna nici ca este ,nici ca nu este....Registrul de evidenta fiscala e una (cel prevazut ca forma in Ordinul amintit) ,iar existenta datelor cerute de reg. -care se regasesc in calc.imp.profit-e alta chestie...
- Administrator
cap tabel
Modelul şi conţinutul Registrului de evidenţă fiscală
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Explicaţii privind operaţiunile efectuate şi calculul impozitului pe profit*) Valoarea
crt. - lei -
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
*) Se va înscrie şi simbolul contului în care au fost înregistrate sumele care fac obiectul acestor explicaţii.
cam asta ar fi modelul din lege .....
Nr. Explicaţii privind operaţiunile efectuate şi calculul impozitului pe profit*) Valoarea
crt. - lei -
*) Se va înscrie şi simbolul contului în care au fost înregistrate sumele care fac obiectul acestor explicaţii.
cam asta ar fi modelul din lege .....

Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...
procedura...
deci ok, il avem deja, progr. il face frumos ca listare, si concret... il listam si facem un dosar cu foile, ( atunci registru ramane gol ?!? ) sau capsam foile listate in registu... ( poate am scos o perla
) voi cum faceti 

asa credeam...
da, asa ma gandeam , de aia am zis ca poate am scos o perla.... deci copiezi listarea de fapt, ca scrii si denumirile conturilor , nu merge ca la tva sau reg jurn. sa scrii un rand pe luna
m-am cam dezvatat sa scriu cu mana... dar asta e.... 

profit...
pai la inchidere luna.... calcul impozit pe profit..... dar cred ca la 3 luni o data
daca e firma trim......

Re: profit...
multumesc Timisoara, asa e ... in cazul meu il completez la 3 luni.Doriana scrie:pai la inchidere luna.... calcul impozit pe profit..... dar cred ca la 3 luni o datadaca e firma trim......
Mai am o intrebare despre acest reg fiscal: firma e infiintata in februarie 2005, in martie nu am facut acest reg fiscal pe un caiet asa cum se facea pana acum, odata cu aparitia astuia nou de la DGFP pot sa-l incep cu luna martie, apoi iunie etc... Nu as face un caiet numai pt un trimestru (trim I), m-am saturat de atatea hartoage, poate-l mai si pierd...
ce ziceti????