birou contabilitate
-
birou contabilitate
Buna ziua as dori sa infiintez un birou de contabilitate si as dori sa stiu care este codul caen pentru acest domeniu de activitate si daca exista conditii speciale pentru acest domeniu
-
-
Se depune declaratia 070 Declaratie de inregistrare pt.pers.fizice care desfasoara activitati economice in mod independent. Aceasta de depune la Adm.financiara impreuna cu copie dupa Carnetul de expert contabil vizat la zi de CECCAR dupa ce ai platit cotizatia fixa, cursurile de pregatire profesionala si esti membru activ CECCAR.
Mai trebuie copie de pe buletin, adeverinta medicala ca esti apt profesional si cazier judiciar.
Nu trebuie autorizatie de la Primarie.
In termen de 15 zile de la eliberarea Cerificatului de inregistrare fiscala de catre Finante, trebuie depusa declaratia D.220 privind venitul estimat pe anul in curs si ti se elibereaza Decizia de impunere D.260 pt. plata trimestriala anticipata a impozitului.
Mai trebuie copie de pe buletin, adeverinta medicala ca esti apt profesional si cazier judiciar.
Nu trebuie autorizatie de la Primarie.
In termen de 15 zile de la eliberarea Cerificatului de inregistrare fiscala de catre Finante, trebuie depusa declaratia D.220 privind venitul estimat pe anul in curs si ti se elibereaza Decizia de impunere D.260 pt. plata trimestriala anticipata a impozitului.
Buna seara. Va rog sa ma ajutati si pe mine, caci am o nelamurire.
O societate comerciala care are ca obiect de activitate :contabilitate, cod caen 6920, mai poate avea si alte domenii de activitate??? Caci cineva mi-a spus ca nush ce le lege, prevede ca firmele care practica contabilitatea, nu mai au voie si altceva.
O societate comerciala care are ca obiect de activitate :contabilitate, cod caen 6920, mai poate avea si alte domenii de activitate??? Caci cineva mi-a spus ca nush ce le lege, prevede ca firmele care practica contabilitatea, nu mai au voie si altceva.
- teodorg133
din cate stiu eu, asa e, doar activit.adiacente sau inrudite...ex: xerox, redactari, consultanta daca aveti angajat un consultant, dar in nici un caz comert sau alt gen de prest.servicii....asa stiu eu !!!
poate s-a mai schimbat ceva !!?? 

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx