declaratia 305 ??

neculal

declaratia 305 ??

#1 Mesaj de neculal »

am probleme cu tva -ul la o firma, s-a declarat la declembrie de plata din decontul anterior o suma, iar in decontul anterior a fost declarat zero de contabila, de la administratie mi s-a spus sa fac declaratia 305, nu am auzit de asa ceva,nici contabila nu stie ,de unde se ia declaratia , cum se procedeaza?

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Daca nici fost nici actuala nici eu nu am auzit de declaratia 305, ma intreb cine o fi auzit gresit?
E o neintelegere!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

tomac

#3 Mesaj de tomac »

E o cerere de corectii materiale a decontului de TVA. Se reface decontul de TVA (pentru ca la acesta nu exista "rectificativ") si se face o cerere de corectii materiale in care se explica de ce se cere corectia.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

barbug07

#4 Mesaj de barbug07 »

Exista 305 dar nu o faci tu, este corectia ce-ti vine de la finante, trebuie sa faci 300 corect, juranalul de vanzari si cumparari , balanta aferenta si impreuna cu o adresa catre finante in care specifici ce anume vrei sa ti se corecteze radul si suma, toate acestea le depui la registratura. In momentul cand ei iti vor corecta declaratia vei primi 305 si cam atat.

paturcai

#5 Mesaj de paturcai »

Aha!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

mariuss

#6 Mesaj de mariuss »

paturcai scrie:Daca nici fost nici actuala nici eu nu am auzit de declaratia 305, ma intreb cine o fi auzit gresit?
E o neintelegere!
Pe site-ul www.mfinante.ro intri pe ANAF si apoi pe Asistenta Contribuabili si acolo gasesti "Toate formularele cu explicatii".
Sper sa va descurcati

Scrie răspuns