asociatie sportiva

pilugs659

asociatie sportiva

#1 Mesaj de pilugs659 »

poate ma ajutati, vreau sa tin evidenta la o asociatie sportiva(echipa de fotbal)regimul este acelasi ca la o societate normala,in privinta declaratiilor, bilantului,si toate celelalte inregistrari :)

sarbum

asociatie sportiva

#2 Mesaj de sarbum »

Daca e ONG exista un plan de conturi putin diferit de cel al soc.comerciale ,daca apartine de o primarie de exemplu atunci se tine evidenta bugetara.Declaratiile pt.salariati se depun obisnuit lunar doar la finante declaratia 100 se depune lunar.Daca e ONG bilantul e diferit si se depune doar anual.Da mai multe detalii de ce fel de asociatie sportive e vb.dpv al administrarii.

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Din cate stiu ONG-urile depun declaratiile 100 si 102 doar semestrial si nu lunar.

sarbum

#4 Mesaj de sarbum »

Ai dreptate Balasz la finante se depun anual doar pina in 2007 s-au depus semestrial.Am incercat sa trimit raspuns de citeva ori si nu am reusit asa ca nu am mai verificat ce am scris,voiam sa zic ca celelalte declaratii somaj,cas etc se depun obisnuit adica lunar.

pilugs659

asociatie sportiva

#5 Mesaj de pilugs659 »

multumesc de raspunsuri,este conform contractului de societate,asociatie sportiva fara personalitate juridica,constituita ca societate civila particulara ,si reprezinta o structura sportiva formata din persoane fizice (5),constituita in scopul organizarii si administrarii unei activitati sportive.

Scrie răspuns