nu mai pot intra in saga

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
giurconiul

nu mai pot intra in saga

#1 Mesaj de giurconiul »

am facut up-date de la v328 la v329 direct din program,am introdus codul de activare fara sa observ ca aveam un nou cod de inregistrare la calculator (00 0A 39 45) si-mi apare eticheta cu eroare fatala c000.....Am instalat Cexe 329(nu up-date)si-mi apare ca nu e actualizata baza de date si se face incarcare fortata.,ma lasa sa intru direct in saga v329 dar daca ies a doua oara imi apare iar eticheta cu cod de inreg 00 0A.... si trebuie sa o iau de la capat.Dupa aceasta poveste nu reusesc sa intru in My computer...C,ma intreba open whit?Calculatorul este server cu un progr de gestiune vanzari supermarket.Cum de s-a schimbat configuratia calculatorului meu de la un simplu up-date? Cum rezolv cu saga ...o sugestie va rog :(

eugen01

#2 Mesaj de eugen01 »

sunati la SAGA; actualizarile trebuie facute pe calculatorul/serverul pe care a fost descarcata/instalata versiunea .Atunci i s-a alocat un cod de identificare.Probabil ...o sa trebuiasca sa descarcati versiunea dorita de pe pagina de site ..si sa vi se aloce un alt cod de identificare dupa care sa descarcati actualizarea...

baciul

suna la saga

#3 Mesaj de baciul »

am patit-o si eu
am sunat la saga si mi-au dat ei o alta cheie de activare,pt ca la ver 329 mi-i s-a schimbat codul de identificare si pt update eu aveam alta cheie.
Asa ca suna si se rezolva .
A fost o problema cu codurile de identificare la ver 329 .e de la ei nu e de la tine.

Toata stima

baciul

savini661

#4 Mesaj de savini661 »

eu am pe calc codul de identificare 000A394
si de fiecare data tr sa sun la sa cer parola prin telefon

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Daca ai acces la internet foloseste butonul "activare automata", important sa treci o data userul si parola, in rest face automat de fiecare data.

tomac

#6 Mesaj de tomac »

O mentiune speciala pentru cei ce folosesc Windows Vista. In acest caz, avind UAC activat in Vista, codul va fi codul special 000A3945.Dezactivind UAC se va afisa codul corect de identificare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

mocanui

#7 Mesaj de mocanui »

De unde dezactivam??

tomac

#8 Mesaj de tomac »

Nu va recomand sa-l dezactivati.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

septimiuv

#9 Mesaj de septimiuv »

click dreapta pe iconita saga de pe desktop, proprietati, compatibility, bifa la "run this program as administrator" apply si ok si se rezolva cu UAC doar pt programul saga

paturcai

#10 Mesaj de paturcai »

Cum se cheama topicul acesta? NU MAI POT INTRA IN SAGA?
La cat ai intrat s-o fi saturat si SAGA saraca.

:wink:
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns