Situl functioneaza in felul urmator :
Oferta propusa de licitant trebuie sa fie unica in site , adica daca un alt participant propune o oferta egala cu cea ce a mai fost pusa in timpul licitatiei ,ambele oferte se vor anula iar ,orice oferta pana la inchiderea licitatiei care vor fi propuse la aceasi suma vor fi anulate din cauza ca sint egale si nu unice .
Fiecare oferta propusa este taxata cu aceasi suma cu care este afisata pe fiecare licitatiie in parte , licitatiile ramasa sint licitatiile unice care nu au fost anulate de alti participanti pana la inchidera licitatiiei.
Fiecare licitatie are nr. de participanti minim afisat pe licitatie pentru a inchide licitatia ,si ora inchiderii cu numaratoare inversa de 24 de ore pe care la inchiderea licitaiei si numai dupa ce s-au atins nr de licitanti ,se inchide licitatia .
Firma noasta intermediaza intre clienti si furnizori din Romania , prin intermediul de licitatii publice ,adica : scopul firmei este sa prezinte produsele pe site ale firmelor cu care colaboram ,iar clienti nostril prin licitatiie si propunere de oferte sa reuseasca sa cumpere acelasi produs scump cu nu mai putin de 150 de bani , restul de bani incasati se duc pe achizitionarea produselor , profit ,si chieltuieli diferite .
Mentionez ca la un produs cu valoare de peste 4000 de lei vor fi cam estimate sa se propuna vreo 3000 de oferte taxate sa zicem cu 3 euro pe oferta ,de fiecare data propusa , iar la inchidera licitatiiei un participant va obtine acest produs cu numai 150 de lei maxim.
Pentru mai multe detalii si explicatii intrati pe
www.freebuy.ro – cum se liciteaza .
Problemele sunt 2:
1. dpdv contabil , daca inreg veniturile 411=708, cumpararile cum le inreg….si la atribuirea produselor, ce documente se intocmesc? Daca fac factura, nu pot trece un prêt de vanzare mai mic….
2. Dpdv fiscal, Vodafone a refuzat semnarea contractului , pe motiv ca nu este reglementata activitatea in Romania
Va rog, daca aveti idée sa ma ajutati cu mai multe detalii, va raman recunoscatoare