Declaratii rectificative
-
Declaratii rectificative
Am facut declaratia pt.somaj ,dar am de facut o rectificare.Nu gasesc unde pot face rectificarea.Daca stie cineva , va rog.
- munteanud411
-
Declaratii rectificative
Multumesc,rezolvat.
Cum procedez daca mi s-a spus acum de la ITM ca ptr muncitorii necalificati din constructii salariul minim este de 650 lei in loc de 600 lei de la 01.01.2009 si trebuie sa refac statele de plata din luna ianuarie 2009? Diferenta toata o inregistrez in mai 2009 dar cind dau devalidare la statele de plata si le intocmesc corecte (ptr ca trebuie sa le depun la itm)nu vreau sa-mi modifice si notele contabile de la salarii ptr ca nu vreau sa modific balante......etc
eu as face asa:
1.fac inca o firma .
2. fac salvare(completa) a firmei reale pe stick sau discketa. de la administrare-->intretinere B-> selectezi cu salare si in alta locatie, aleg stickul sau discheta si salvare.
3. merg pe firma nou creata si fac cam acelasi lucru ca la punctul 2 DAR CA merg pe RESTAURARE. asa o sa aveti acelasi lucru si in firma nou creata. aici puteti devalida , vedeti ce note rezulta si .. restul inregistrati notel contabile cum credeti, in firma buna, la zi sau dupa caz.
1.fac inca o firma .
2. fac salvare(completa) a firmei reale pe stick sau discketa. de la administrare-->intretinere B-> selectezi cu salare si in alta locatie, aleg stickul sau discheta si salvare.
3. merg pe firma nou creata si fac cam acelasi lucru ca la punctul 2 DAR CA merg pe RESTAURARE. asa o sa aveti acelasi lucru si in firma nou creata. aici puteti devalida , vedeti ce note rezulta si .. restul inregistrati notel contabile cum credeti, in firma buna, la zi sau dupa caz.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)