Suntem o retea de mai multe calculatoare, si as vrea sa lucrez cu inca un calculator di intreaga retea.
INTREBARE: Cum imi protejez C: cand stim ca iam dat ful share de ceilalti utilizatori ai retelei? Folosim Windows XP.
Folosesti functia de utilizatori, adica pui parola la intrarea in program. Tu o sa ai acces ca administrator, iar pentru cealalta persoana creezi un alt utilizator.
Am inteles de aceasta obtiune la nivel de program, dar nu stiu cum sa protejez partitia C: de ceilalti utilizatori ai retelei. Stinid ca ei poate sa faca ce vor pe partitia mea din momentul in care iam dat full share.
Din Windows se realizeaza. Nu trebuie dat full share la toata partitia. E suficient sa dati full share doar la folderul in care e SAGA.
Puteti da full share cu control al utilizatorilor, daca folositi useri cu drepturi limitate. Atentie insa! Sistemele cu Windows XP permit conectarea doar a 10 clienti la un calculator. Asta pentru ca XP nu e un sistem de operare dedicat serverelor cum ar fi Windows Server 2003.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.