transfer imobilizari

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
bejinariu satmenc

transfer imobilizari

#1 Mesaj de bejinariu satmenc »

buna! :oops: este posibil sa se transfere imobilizarile dintr-o societate veche in una nou creata;
Mai concret am sc xx srl 2008 cu un nr mare de mijloace fixe si as vrea sa le transfer datele automat intr-o societate sc xx srl 2009 ; am incercat la export dar nu este posibil . :oops:
multumesc mult !

iarovoim

#2 Mesaj de iarovoim »

prin facturi de vanzare cumparare!

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Cred ca bejinariu satmenc se refera la faptul ca sa nu introduca la "operatii" -> "imobilizari" acele imobilizari care s-au vandut de pe o firma pe celalalt, ci cumva sa faca un transfer de date.

petriself

#4 Mesaj de petriself »

Eu cred ca este vorba de aceasi societate, dupa cum a redat subiectul, dar vrea sa inceapa contabilitate noua din 2009, respectiv la aceasi firma. Asa este ? Explica sa intelegem si noi.

bejinariu satmenc

transfer imobilz

#5 Mesaj de bejinariu satmenc »

:oops: petriself are dreptate ; este vorba de aceeasi s.c. , dar de ani diferiti respectiv datele din 2008 vreau sa le transfer intr-o societate nou creata 2009
va multumesc mult!

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Dar de ce vrei sa faci un 2009? De ce nu vrei sa continui cu ce ai?

bejinariu satmenc

#7 Mesaj de bejinariu satmenc »

nu am decat state si imobilizari pe cel vechi si in rest am tot incercat div chestii cu el dar am alte firme in care lucrez cursiv (anii la rand) aici lucrez si pe alt program si incerc sa fac transferul de acolo in saga ....povestea e mai lungamultumesc mult

tomac

#8 Mesaj de tomac »

Folositi preluarea automata. Vi se vor prelua si imobilizarile si salariatii din cite stiu eu.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

spiridone

inregistrare mijloc fix valuta

#9 Mesaj de spiridone »

postez si eu aici cu o problema tehnica legata de imobilizari, nu am gasit in alta parte.

Am facut receptie la un mijloc fix achizitionat din italia in Operatii/Intrari Valuta si m-a dus sa-l adaug la Operatii/Imobilizari.

La coloana cu "Nr.facutra" de la imobilizari imi spune ca "nu exista intrare cu acest numar"

am facut ceva eronat? (am validat nir-ul)

Sar'mana la mariile voastre care raspundeti, si nu dati cu parul gasiti ceva mai mare ...
javascript:emoticon(':lol:')

:lol: :lol: :lol:
Best regards!

petriself

#10 Mesaj de petriself »

Ignora mesajul pe care ti-l da, treci nr.factura si la Imobilizari si treci mai departe.
Nu este nici o greseala, acest mesaj apare la toti cand inregistram la Imobilizari. Dar ignora-l.

Scrie răspuns