Probleme la listare
-
Probleme la listare
Buna seara . Citesc aproape zilnic intrebarile si raspunsurile de pe forum si pot spune ca am invatat (sau mi-am clarificat) destul de multe probleme . Dar a venit si randul meu sa apelez la serviciile voastre . Cand vreau sa tiparesc (de ex. Declaratia 300) imi apare mesajul "Cannot load 32-bit DLL [/b]c:\saga c.3.0\getcb.dll. 1753" . Daca ignor mesajul si trec mai departe , imi tipareste declaratia , dar fara cod de bare . Ma poate ajuta careva dintre voi pentru a rezolva aceasta problema ? Va multumesc anticipat si va doresc toate cele bune .
Descărcaţi şi instalaţi, ca şi cum aţi actualiza, versiunea completă a programului, cea de pe prima paginîă - fişierul SetupC.exe - fără să vă logaţi în contul dvs.de utilizator. Mesajul apare din cauză că vă lipseşte un fişier în sistem. Aceasta se întîmplă, în majoritatea cazurilor, dacă se reinstalează sistemul de operare şi nu se reinstalează SAGA complet ci doar se copiază vechiul folder sau dacă se mută folderul SAGA de pe un PC pe altul fără a se reinstala versiunea completă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-